Blogurile – false retete!!

Se spune ca la un rabin a venit un evreu sa ii ceara sfatul cu privire la ratele din curte care incepuse sa ii moara. Rabinul i-a spus: “Stiu ce trebuie sa faci! Sa pui niste albastru de metil in mancare si se vor insanatosa” Dupa o saptamana, vine din nou evreul: “Rabi, ratele continua sa moara nu le-a ajutat se pare tratamentul.” La care rabinul ii spuse: “Sa mai incerci si reteta asta, sa pui niste nisip in mancare, asta va ajuta la digestie” Trece saptamana si nici o schimbare. Vine din nou la rabin, care ii spune iar: “Sa mai incerci o reteta, sa pui niste carbuni faramitati in mancare, poate va merge” Dupa inca o saptamana ii mor toate ratele evreului. Cand se intalneste cu rabinul ii spune: “Rabi mi-au murit toate ratele…” la care rabinul ii spune: “ imi pare rau ca ti-au murit toate ratele, eu mai aveam cateva retete!”

 

Uite asa se intampla astazi cu educatia pe care noi o luam sau o dam prin internet. Informatiile si sfaturile sunt date nu pentru ca functioneaza in practica ci pentru a face trafic. Dar sunt oameni care fara sa se gandeasca pun in practiva gandurile pe care le citesc si uite asa ii mor toate ratele !!..

 

4 gânduri despre „Blogurile – false retete!!

  1. De ce evreul s-a dus să întrebe pe rabin despre lucruri nepotrivite. Pentru raţe te duci la veterinar, pentru suflet de duci la rabin. Cam aşa zice şi Iisus despre moneda plătita ca impozit. Dă-i Cezarului ce este al Cezarului şi lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.

  2. cand citeam asta mi-am adus aminte de ce ne spune Dumnezeu in biblie :” Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun.” (1 Tesaloniceni 5,20.21). Sunt convinsa ca cei care cunsoc Cuvantul stiu asta si o fac; dar intr-adevar oare cum ajunge la urechile celui fara de Cuvant nu se stie.

  3. Mariutza:
    fara Cuvantul lui Dumnezeu nu avem „dreptarul” invataturilor sanatoase, adica standardul, masuratoarea. Dar Dumnezeu intervine in viata oamenilor si ii aduce la cunostinta Cuvantului si prin oameni, sau diverse scrieri. Cred ca Aadevarul Cuvantului lumineaza, indiferent de mijlocul prin care il primim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s