Rugaciuni

Deschid aceasta pagina de rugaciune la propunerea „dorca”-i.

Aici puteti posta orice nevoie de rugaciune sau puteti confirma ca va rugati pentru alte nevoi postate. De asemenea asteptam sa confirmati implinirea unei rugaciuni la un moment dat. Totul va fi sub forma de comment.

* voi proteja aceste motive de rugaciune de comentarii nepotrivite, atat la cerere cat si din proprie initiativa.

162 de gânduri despre „Rugaciuni

 1. Mariutza, o sa ma rog pentru Ela ca voia Domnului sa se faca, sa nu descurajeze si sa fie gata sa primeasca orice raspuns din Mana Lui. El are planul Lui cu ea. Domnul sa o intareasca pe ea si pe tine sa te ajute sa fii langa ea un sprijin real.

 2. florin multumesc mult ca te+ai rugat pentru mine am terminat cu brio examenele pe care le mai aveam D+ul sa+ti rasplateasca Si te rog sa ma mai sustii in rugaciune si pt licenta si master ms mult G B U

  1. Lidia, ma bucur mult sa aflu vesti dupa rugaciune! 🙂 Imi place ce faci tu, este foarte bine sa confirmama interventia lui Dumnezeu in vietile noastre. In felul acesta Numele lui este marit intre noi. Continui sa ma rog pentru tine cu licenta si masterul!

 3. Pace. am gasit intamplator site-ul dvs si intrucat si eu am unele probleme spirituale, am hotarat sa va scriu. observ ca in viata mea si-au facut loc unele lucruri, pe care altadata nu le accetam si pe care acum le accept cu usurinta..ma lupt cu ele dar am ajuns la concluzia ca este nevoie de o trezire in viata mea, este nevoie ca Dumnezeu sa-mi dea lumina si putere sa ies din starea acceasta.deasemenea, vad ca si un duh de mandrie imi da tarcoale si vreau sa scap de el.va rog, rugati-va impreuna cu mine sa ies biruitoare! Domnul sa va binecuvinteze.

  1. Rebeca, multumim ca ne-ai scris si ne-ai impartasit nevoile tale. Ma voi ruga ca Dumnezeu sa iti dea lumina si puterea sa iesi din starea aceasta. Ma rog sa primesti biruinta asupra firii pamantesti intrucat ea a fost rastignita impreuna cu Hristos pe cruce in asa fel ca trupul pacatului sa fie desbracat de puterea lui, astfel incat sa nu mai fim robi ai pacatului. Romani 6,6.
   Faptul ca ai vazut aceste lucruri in viata ta, este un semn ca Duhul Sfant deja te-a cercetat si daca te vei ruga, va veni ceasul cand Hristos iti va trezi duhul si vei vi inviorata.

   Sa fi binecuvantata!

 4. fLORIN ITI MULTUMESC PENTRU RUGACIUNE! SINCER MAU AJUTAT, ACUM SUNT BINE SI VREAU SATI MULTUMESC!
  poti sami spui te rog ce faci tu ca saitul tau este usor de gasit pe net? si in genere ce faci tu ca sa fie el asa de vestit? te rog sami zici si mie1

  1. Iisusestesalvatorul:
   Slava Domnului pentru rugaciunile ascultate!
   Legat de gasirea pe net, cred ca este vorba de scurgerea timpului, intre timp s-a facut multe legaturi prin link, hiperlink la site-ul meu, asa ca el apare de mai multe ori sub diverse titluri in motoarele de cautare, dar la baza este acelasi site. Asa ma gandesc eu 🙂

 5. iisusestesalvatorul spus
  mai 29, 2009 la 5:44 pm e
  Ziua mondiala de rugaciune
  Posted: 28 May 2009 09:02 PM PDT

  În duminica din 31 mai-2009, care este desemnată a fi “Ziua mondială de rugăciune“, vă chemăm să fiţi părtaşi în rugăciune alături de sutele de milioane de credincioşi din aproape 220 de ţări de pe glob care s-au înregistrat pentru acest eveniment şi să conduceţi bisericile în care slujiti în acestă părtăşie în rugăciune motivaţi de Cuvântul lui Dumnezeu care spune: „ …vine vremea când voi strânge toate neamurile şi toate limbile; ele vor veni şi vor vedea slava mea.” Isaia 66:18

  Veniţi să ne unim în acest lanţ de rugăciune şi să căutăm faţa Domnului, pentru a vedea slava lui Dumnezeu prin:

  – trezirea spirituală a celor nemântuiţi (Ioel 2:28-32)

  – maturizarea pirituală a celor credincioşi (Ef.4:11-16)

  – implicarea spirituală a celor chemaţi de Dumnezeu (Rom.12:6-8)

  – statornicia spirituală a celor mântuiţi (Evrei 10:37-39)

  Rugăciune specială pentru:

  – Parlamentul European

  – Ţările aflate în conflict

  – Zonele neevanghelizate

  – Poporul Israel

  – Criza mondială

  sursa: http://www.radioelim.ro/

 6. Cristina si Romoflorin si ceilalti pe care nu-i stiu dar care poate s-au mai rugat pentru prietena mea Ela. Vreau sa va multumesc din suflet pentru rugaciuni. Dumnezeu s-a indurat si biopsia a venit negativa (adica nu are cancer) insa ea e cam tulburata de eveniment plus ca a avut niste complicatii cam urate dupa biopsie ca a trebuit sa-i faca operatie. Dar situatia este in continuare in mainile Domnului si ea se simte bine si s-a recuperat repede. Multumesc din suflet tuturor si multumesc Domnului.

 7. Slava Domnului Mariutza! Ma bucur mult pentru Ela! Sa se incredinteze pe ea Domnului si sa nu se gandeasca mult la ea. Sa se uite tinta la fagaduintele Domnului, asa va primi putere sa traiasca, ii vor da viata.

 8. am 18 ani si imi cresc 3 frati de la 15ani.nu imi este fffff usor pt ca trebuie sa ma descurc numai cu alocatia.rugati-va pt mine ca domnul sa ma intareasca si sa ma jute atunci cand nu mai pot.domnul sa va binecuvinteze

  1. Roxana,
   ma bucur ca ne-ai scris de cauza ta. Ma voi ruga pentru tine. Sa sti ca te admir mult pentru ceea ce faci, Dumnezeu te va recompensa cumva pentru cresterea fratilor tai, este un lucru extraordinar, chiar daca nu e normal si tu ti-ai sacrificat cumva anii tineretii. Cand nu vei mai putea sa ai incredere in caracterul lui Dumnezeu, El e credincios, El nu te va lasa chiar atunci cand iti este mai greu!
   Sa fii binecuvantata si daca ai candva nevoi speciala ne-am bucura sa ne spui si noua! 🙂

 9. Roxana.Bravo ca ai avut curajul sa scrii un motiv de rugaciune. Curajul tau o sa si te ajute. Dumnezeu stie despre cazul tau. Pursisimplu El vrea ca mai multi oameni sa vorbeasca cu El prin acest motiv.
  Din propria experienta tio spun. Si eu cindva am scris aici un motiv de rug. si acum sunt bine. Motivul tau o sa fie publicat si pe portalul meu ok?.
  Pace si adevar. Amin!

 10. Florin iti multumesc ca te-ai rugat pt mine pt licenta am luat cu brio. Te rog in continuare daca vrei sa te mai rogi si pt examenul de intrare la master. Multumesc. D-ul sa-ti rasplateasca! Amin.

 11. Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sufletul meu,pt linistea mea,tot timpul imi este frica,am impresia ca toata lumea este rea,am de dat in luna august si niste examene, nu vreau ca demonul sa puna stapanire pe sufletul meu.
  Vreau sa ajung la lumina,sa-l cunosc pe Dumnezeu,sa am o relatie apropiata.
  Va rog din tot sufletul.
  Cu respect,
  Andreea.

  1. Andreea,

   ne vom ruga pentru tine. Pentru a avea pace trebuie sa iti gasesti punctul de sprijin. Dumnezeu ne spune ca lumea si pamantul vor trece, dar Cuvantul lui nu va trece. (Luca 16,17) Prin asta ne spune ca Cuvantul Lui trebuie sa fie punctul nostru de sprijin. Te incurajez sa incepi sa cauti speranta si nadejde in el. Sa il pui la suflet si apoi sa nu lasi pe nimeni sa se intrepuna intre tine si Dumnezeu (Cuvantul Lui).

   Ma voi ruga pentru examenele tale! Succes.

   Sa fi binecuvantata!

 12. Florin multumesc mult pt ca te-ai rugat pt mine D-ul sa-ti rasplateasca am intrat la master Si te rog cand iti mai amintesti inalta pt o rugaciune pt viitorul meu Multumesc GBY.

 13. Traire…

  Aceasta este o scriere de a mea, o traire paersonala si face parte din volumul,, Timpul va sta in loc”.

  Atât de obosită mă simt de lumea ce mă înconjoară şi caut liniştea ca pe o apă vie. În lunga căutare de linişte mă aşez la umbra unui măslin bogat în fructe verzi. Adierea vântului îmi cuprinde tot sufletul şi, parcă, îl eliberează de negura staţionată involuntar. Privesc cu calm pământul creat de Dumnezeu, acele locuri pline de verdeaţă şi de culoare. Câtă linişte ar putea să existe în aceste locuri, dacă noi, păcătoşii, ne-am îndrepta sufletele către Împăratul sufletului nostru! Plâng de atâta durere când văd cum aceste suflete se mănâncă între ele şi cum sunt ademenite de plăcerile demonului. Ele chiar nu-şi dau seama, Doamne, de ceea ce fac! Sufletul lor este chiar atât de negru şi nu concep faptul că Tu eşti Unicul Stăpân al nostru şi trebuie să Te slăvim?
  Calea lor nu este dreaptă, au atâtea intersecţii, sunt conduşi de instincte întrucât indicatoarele au pancarte care îi ademenesc şi cad în păcatul demonului. De acolo nu se pot ridica, doar dacă îţi cer îndurare şi vor să se întoarcă, cu capul plecat, către Tine.
  De sub măslinul luminii, sufletul meu se linişteşte, iar lumina ce cade din cer se revarsă asupra mea precum o candelă care nu se va stinge niciodată. Privind în zare, lumina se răsfrânge asupra lacului, unde sufletele păgâne domnesc, oferindu-le o lecţie. Lacul acela, înconjurat de tufe uscate, plin de mătase, dintr-o dată devine „curat” deoarece această lumină divină îi atinge marginile. Din adâncul lacului, lumini de apă ating aceste suflete ce cad în genunchi, ridicându-şi privirile către cer. Lacrimile le curg şiroaie şi, cu atâta voinţă, se scaldă în izvorul luminii.
  Scufundându-se, sunt eliberate de domnia demonului, având straie albe şi strălucire în ochi, păşesc cu încredere.
  Tot ceea ce scriu nu este o imaginaţie, ci sunt cuvintele sufletului meu, fiindcă Dumnezeu se află în interiorul meu şi mă îndeamnă să scriu tot ce simt.
  Unii cred că tot ce am aşternut pe hârtie este o banalitate, o nebunie şi ar trebui să mă duc la oscpiciu, dar nu este aşa, Lumina nu trebuie să se stingă niciodată din sufletul meu, mă va purta spre Înaltul Cer, acolo unde El mă aşteaptă!

 14. sincer nici nu stiu cu ce sa incep sunt in clasa a 10 ,si am aproape 16 ani mai am 2 frati ,mama mea a fost internata de mai multe ori la psihiatrie ,ii este rau mai tot timpul ,iar tata a fost ortodox ,nu imi este usor sa vorbesc despre familia mea .Im urma cu putin timp cineva a avut o lucrare „Domnul o sa lucreze in familia noastra dar o sa se intample o nenorocire” acest gand ma ingrijoreaza …va rog sami sprijiniti familia in rugaciune .cred ca Dumnezeu ne va ajuta.

  1. Dana,
   ma bucur ca ai scris aici! Ma voi ruga pentru tine! Dumnezeu spune ca toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu. Tu sa il iubesti din inima pe Dumnezeu si El insusi a spus ca va lucra pentru binele tau. Nu stim ce va fi in viitor, dar avem incredere ca Dumnezeu ne poate tine biruitori prin Iisus Hristos. Dumnezeu ne spune acestea ca sa nu ni se tulbure inima.

   Te apreciez pentru curajul si darzenia ta, la varsta pe care o ai. Sa crezi ca toate au un rost, si Dumnezeu te va rasplati la un moment dat pentru tot efortul tau de acum.

   Sa fii binecuvantata!

 15. Datorita unui pacat pe care l-am facut pe net in urma cu vreo 2ani(prin mesaje rusinoase,nu am pacatuit insa in trupul meu)dusmanul a declansat un razboì cumplit impotriva mea acum cand vreau sa ma pocaiesc.Sunt intr-o stare de confuzie totala.

 16. De 2 ani ma chinui datorita acestui pacat(am ajuns la un moment dat in pragul paraliziei)Vreau sa ma pocaiesc.Va rog mult,rugati-va pt mine

  1. Tiberiu,
   multumesc ca ai scris! Dumnezeu sa te binecuvinteze! Noi nu trebuie sa ne uitam la ce putem face noi, sau la ce pot face oamenii, nu este multa putere. Ceea ce face Dumnezeu este infinit mai important.

   Tu acum ai primit dorinta de a te schimba. El daca ti-a dat dorinta iti va da si infaptuirea. Nu stim cum. Stim ca este la lucru in tine, nu te-a lasat, si nici nu te va lasa vre’o data. (Isaia 41,10) Vad ca ti’a pus povara asta pe inima, si este un lucru foarte bun. Stai linistit, increde-te in El, asteapta-te ca El sa lucreze. Deja a inceput vad. Cauta prezenta Lui, sa auzi cuvantul Lui, sa vorbesti cu El.

   Sunt incurajat de atitudinea ta in mijlocul incercarii indelungate. Fii increzator, nimic nu este prea greu pentru El. O vorba sa iti spuna, si vei fi cu siguranta schimbat. El nu renunta, El nu se lasa, stie ce trebuie facut, iti cunoaste cheia inimii tale si o va schimba.

   Ne rugam pentru tine!
   Sa fii increzator! Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate!

   PS cand marturisesti o vina in mod expres, sa nu o repeti de multe ori, ca si cum Dumnezeu nu te-a iertat, ca sa nu ofensam pe Dumnezeu. Dupa ce marturisesti odata, sa crezi cuvantul Lui (1Ioan 1,9) si sa ii multumesti ca este credincios si te-a iertat. Durerea poate fi mare, dar El te iarta si vrea sa te elibereze. Sa ai atitudinea asta!

 17. Iti multumesc mult pentru incurajarile,sfaturile si rugaciunile voastre.Inseamna foarte mult pt mine.Domnul sa va binecuvanteze!

 18. va rog sa va rugati pt o fetita din roma, de 7 ani, se cheama stefania, acum 3 saptamani a contractat un virus la creier, este la reanimare, in coma de o saptamana, medicii ii fac deja morfina pt ca are dureri groaznice…e singurul copil in familie, parintii sunt disperati…alaturati-va bisericilor din roma care se roaga si postesc pt micuta stefania…fie ca ea sa fie un raspuns la rugaciunile noastre…multumesc si domnul sa va rasplateasca..

  1. Ma voi ruga pentru Stefania, Mihaela. Domnul sa intareasca pe parinti, si voia Lui sa se faca in viata Stefaniei. Niciodata nu e prea tarziu pentru Dumnezeu sa o vindece.

   Voi ce mai faceti? Poate ii spui lui Radu sa imi scrie un mail despre voi. 🙂

 19. pacea domnului cu dvs , va rog sa va rugati penreu familia pitigoi mircea, am 39 de ani si sint foarte bolnav , ma duc la control in fiecare luna , am 2 copilasi unul de 9 ani si cea mica de 10 luni, traim din pensie de handicap 233 roni, si din alocatia la copii, va rog sa va rugati pentru noi domnul sa va binecuvinteze amin

  1. Mircea, multumim ca ne-ai scris. Ma voi ruga pentru tine. Dumnezeu sa iti dea sanatate si sa ingrijeasca de toate nevoile tale! Credinta si increderea noastra Il cinsteste pe Dumnezeu si El ne va face dupa credinta noastra.

   La multi ani! Sa ai un an binecuvantat iti doresc!

 20. pacea domnului, va rog sa va mai rugati pentru soacra mea , nu ma vrea ca ginere, si pentru sotia mea sa o lumineze domnul sa o aduca la crededinta domnului amin,sa va rugati pentru sotie , ca domnul sa ii lumineze mintea si sa ii dea intelepeciune sa nu sa se mai ia dupa mama ei amin

 21. Va rog in Numele Domnului sa va rugati si pentru familia mea sa-L mantuiasca Dumnezeu pe sotul meu, copii si sa lucreze la mantuirea mea.
  De 5 ani spre 6 numai probleme avem care ne inadusa pe toate planurile de ne ataca subexistenta.
  Va multumesc in Numele Domnului.

  1. Multumim Victoria ca ne-ai impartasit nevoia. Ma voi ruga pentru sotul si copii tai. Daca te-ai apropiat de Dumnezeu in ultimii ani si ai incercari, este un semn bun, cel rau ar fi stat linistit daca stia ca esti al lui, dar acum tu esti a lui Dumnezeu si ii este teama ca vei fii salvata. Fii increzatoare, Dumnezeu la un moment dat va veni, te va ridica si te va face sa nu regreti ca L-ai ales pe El.

 22. pacea domnului cu dvs, binecuvintat sa fiti, va rog sa va rugati pentru mine, am ramas cu o jumatate de rinichi functionabil,sint foarte bolnav

 23. Mircea, ma voi ruga pentru tine!! Tocmai in perioada aceasta am un unchi caruia nu ii mai functioneaza rinichii, si face „dializa” nu stiu daca zic bine, ii scoate in mod artificial toxinele din sange, si asteapta in mod vital sa isi revina rinichii, sau un transplant (ceea ce f greu).
  Domnul sa te vindece! Multumesc ca ne-ai scris!

 24. DUMNEZEU sa va fereasca de tot ce e rau, sa va aiba in paza Lui pentru tot ce faceti pentru oamenii cu problemedomnule Florin.
  Am ramas singura, cu un copilas de foarte tanara. Sensul vietii mele este puiul meu , care acum este student, departe de mine, dar are probleme cu sanatatea. Sa ne rugam sa depaseasca aceste probleme, iar schizifrenia cu care a fost depistat sa fie o forma usoara. Ma rog pentru ca el sa intalneasca oameni care sa-l ajute, sa-l inteleaga ,sa nu-si rada de el. Ajutor pentru fiul meu, pentru vindecarea lui, pentru o viata normala. Ajutor si pentru locul meu de munca singura noastra sursa de venit.Dumnezeu sa va aiba in grija lui pentru binele ce-l faceti.

  1. Gabriela, mai intai multumesc pentru rugaciuni! (nu trebuie sa imi spui d-le)

   Ma voi ruga pentru baiatul tau, Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa il sustina in tot ce face pana la sfarsit! Din Cuvant stiu ca Dumnezeu are o atentie speciala pentru vaduve si nevoile lor. Niciodata Dumnezeu nu isi calca cuvantul, nu isi dezamageste credinciosii. Ajutorul Lui nu este superficial si nici invizibil, cum il fac unii. Atunci cand va veni, toti vrajmasii Lui vor ramanea de rusine.

   Sa fii binecuvantata si ridicata de acest Dumnezeu!

 25. V-am scris in decembrie despre situatia mea. De atunci tot ce s-a intamplat a aratat ca baiatul nu este pentru mine. O perioada am acceptat situatia,multumind lui d-zeu ca are ceva mai bun pt mine, dar dupa aceea am intrat intr-o depresie, in care am experimentat agonie pura. D-zeu mi se parea nemilos, crud, de neinteles, inabordabil, rupt de realitate si lipsit de orice urma de mila. Il vedeam doar ca pe o entitate ce vrea slujitori si nu ii pasa daca omul e fericit, daca are dorinte. Stiu, suna cumplit ce spun!Poate ar trebui sa nici nu spun asa ceva ca poate suparandu-se primesc o incercare mai mare! Partea rea acum este ca si dramul de credinta pe care l-am avut a inceput sa slabeasaca, sa dispara. Tot ce ma cuprinde e revolta fata de caile neintelese ale Lui. Inima mi s-a impietrit, totu-i negru si nu vad cale de iesire, n-am nici o speranta pentru viitor. Poate D-zeu asculta rugaciunile altora, daca nu pe ale mele fiindca intre mine si El am pus in zid. Rugati-va pentru mine sa ma intorc iar la El si sa vad ca la capatul tunelului poate fi totusi o lumina.

 26. Nemrac,

  Multuemsc ca ne-ai scris! Ma voi ruga pentru tine.

  Nu vreau sa fii surprinsa ca astfel de ganduri cel rau le raspandeste din belsug in mintile crestinilor in ultimul timp. Preocuparea de baza a celui rau este denigrarea lui Dumnezeu, el vrea sa distruga punctul nostru de sprijin, dar sa stii ca Dumnezeu va interveni si daca tu nu mai ai energia si puterea sa faci un gest macar inspre El. Iov a fost ajutat, inainte sa fie dezamagit de tot (chiar de Dumnezeu tindea sa fie dezamagit, desi avea incredere in El). Ilie a fost ajutat neconditionat cand era in depresie, de asemeni, (desi avea prejudecati: ca a ramas singur, ganduri de renuntare).

  Ceea ce spui despre Dumnezeu o spui cu o atitudine acceptabila. Nu il acuzi pe Dumnezeu, spui doar ca asa il percepi, si poate fi adevarat in cazul tau. Mai ales cand cel rau preia o tragedie din viata noastra si plecand de la un singur lucru, doua, le innegreste pe toate. Cel rau se poate face inger de lumina si stie sa „predice” mai bine ca muritorii, folosest cu indemanare Scriptura, numai Duhul Sfant ii poate descoperi dedesupturile si viclesugurile cu eficienta. Roaga-te ca Duhul Sfant sa te lumineze cu puterea lui supranaturala. Citeste promisiunile lui Dumnezeu din Cuvant!

  Nu te acuz si nu te solicit in cazul asta, stiu ca cel rau isi face bine treaba. Insa vreau sa stii ca Dumnezeu nu te valasa nicidecum. Tu esti ca lumina ochilor Lui. Este nevoit sa te treaca pe aici. Fii sigura ca acum Iisus se roaga pentru tine ca sa nu ti se piarda credinta, iar Tatal il va asculta, pentru ca totdeauna asculta pe Fiul. Dumnezeu nu slabeste in fata celui rau, problemele nu ii incurca discernamantul, noi nu mai vedem rostul, firul rosu, El il stapaneste foarte bine. Ai increderea asta!

  Invata sa relativizezi lucrurile, sa de dezimplici din anumite activitati, relatii. Valoarea ta e mare inaintea lui Dumnezeu, prin tine insuti, asa cum ai venit si cum vei pleca: fara familie, prieteni sau lucruri de care suntem ispititi sa ne legam aici. Desleaga-te! Cauta sa faci ceva ce iti place, da cat mai putin timp gandurilor rele. Dupa cum primesti de la Dumnezeu lucrurile bune, fii gata sa primesti si raul. E de bine! Avraam a fost gata sa il dea pe Isaac ca jertfa, nu a fost spre rau, ci spre un bine si mai mare.

  Ma voi ruga pentru tine!

  Domnul sa iti arate lumina de la capatul tunelului!

 27. draga nemrac,

  eu sint una din cei muuulti care au trecut prin ce treci tu acum, si ce pot sa-ti spun acum, inca de la inceput este ca EXISTA SPERANTA. daca vrei sa iti povestesc mai multe despre propria mea experienta, te rog sa ma contactezi personal.

  pina atunci, as vrea sa iti spun in linii mari cam ce am invatat eu din asta. si cam la ce sa te astepti si tu sa intimpini pe drum…

  satan te va face sa crezi din tot sufletul tau ca nu mai este speranta pt tine, ca ti=ai pierdut mintuirea, ca ai facut pacatul de neiertat, ca esti prea pacatoasa ca Dumnezeu sa te mai poate ierta, sa, sa, sa….INSA totul este fals. din propria mea experienta am invatat ca Dumnezeu a ingaduit spre binele meu sa trec prin boala asta teribla, numita depresie, pt a ma invata sa depind de EL mai mult decit de orice si de oricine altcineva; apoi mi-a aratat ca fara harul LUi sint un nimic. doar prin har stam in picioare. zi de zi!!! fara el sint la fel de pacatoasa si pornita spre a face rau ca inainte de convertirea mea.

  am ramas socata sa vad ce porniri au rabufnit din mine in perioada aia neagra. a fost de parca nu-L cunoscusem pe DL niciodata. este exact asa cum zice pavel, „nimic bun nu locuieste in mine”. si prin constientizarea acestui lucru a trebuit sa ma smeresc adinc in fata Dlui si sa ii dau slava mai mult ca inainte. ma obisnuisem cu El si_l vedeam intr-un anumit fel… si de multe ori eram prea familiara cu El in ce ii ziceam sau in ce il rugam. dar, El este „un foc mistuitor”, nu avem voie sa ne tragem de sireturi cu EL, si cu toate astea ne iubeste mult de tot. chiar daca ingaduie sa trecem prin perioade din astea de curatire dura, o face pt ca ne vrea pt El, fara doar si poate. si o face…. chiar daca nu ne place 😀

  apropo de pierderea ta- adica de faptul ca acel baiat s-a dovedit a fi nepotrivit pt tine, si gindindu-ma la propriile motive care m-au dus in haul acela… mi-am dat seama ca iov a trecut prin ce a trecut pt ca era neprihanit. el nu pacatuise, nu se dezisese de Dumnezeu, nu-si legase inima de ceva sau cineva, postea pt toti ai lui ca sa ii ierte Dl daca ar fi gresit cumva….si totusi Dumnezeu a ingaduit satanei sa ii ia toata familia, sa il chiunuiasca aaaaani intregi cu boli si cu dezatre, si pt ce??? nu m-am gindit niciodata la asta pina la depresie. CA SA-L BLESTEME PE DUMNEZEU!!! am tras concluzia ca satan are si azi acelasi scop si de aceea face ce face ca sa ne prindem inima de persoanele de care nu trebuie sa ne legam prea mult (la mine a fost vorba de sotul meu… ce mai zici de asta?), si astfel sa-l pierdem pe Dumnezeu din vedere ca dupa aceea sa ne prinda ca din oala… pt a ne face sa ne razbunam si sa comentam la adresa cui??? a lui?? in nici un caz. nu stiu cum se face dar mereu si mereu oamenii il blameaza pe Dumnezeu pt necazurile lor si nu pe satan. dar ce am invatat de asemenea din experienta lui iov este ca DUMNEZEU a ingaduit satanei sa faca ce a facut si asta TOCMAI PT CA DUMNEZEU CREDEA IN IOV, STIA CA NU VA RENUNTA LA CREDINTA LUI. iov zice ‘dar stiu ca rascumparatorul meu traieste si se va ridica la urma pe pamint sa faca dreptate”(parafrazez) Dl ii ingaduie si azi celui rau sa ne ispiteasca prin lucruri greu de suportat, pt ca El stie ca vom ramine puternici si ca il vom alege tot pe EL la sfirsit, spre lauda LUI si spre bucuria noastra.

  asadar, nu deznadjdui. exista multa speranta!!! Domnul e cu privirea asupra ta si nu va ingadui mai mult decit poti tu purta. te iubeste si te curata spre binele tau vesnic… dar si pamintesc. pacatele tale nu pot fi mai mari decit harul SAU.

  te iubesc in Domnul Isus si ma voi ruga pt tine. dk vrei sa-mi scrii personal, cere de la florin adresa mea de e-mail.

 28. pacea domnului florin,domnul sa te binecuvinteze,am o rugaminte la tine,invata-ma sa ma rog ca nu stiu exemplu:rugaciune de multumire,rugaciune de mijlocire etc…te rog sa ma inveti ca nu stiu!

  1. Mircea,

   ma simt magulit de cererea ta. Domnul ne invata cum trebuie sa ne ruga in Biblie. Vad ca ai notiuni despre rugaciune: de multumire, de mijlocire.

   In rugaciune cred ca sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont:
   – Sa ne rugam in Numele lui Iisus, adica pentru meritele Lui, noi nu putem satisface standardul divin.
   – Sa ne rugam dupa cuvantul lui Dumnezeu, adica in acord cu voia lui Dumnezeu.
   – Sa ne rugam cu inima curata, sincer, in mod serios.
   – Sa lasam libertate totala lui Dumnezeu in raspuns, adica sa acceptam de la El toate variantele de raspuns, insa sa ne asteptam ca Dumnezeu sa reactioneze cu multa bunatate si indurare.

 29. pacea domnului cu tine florin,domnul sa te binecuvinteze pentru cea ce faci, florin as vrea sa te rogi pentru mama mea elisabeta,este foarte bolnava,se simte rau are probleme cu inima ,a avut tensiune 26 cu 18,si pentru sotia mea sa fie ma buna,sa invete cuvintul Domnului,si pentru copii mei,domnul sa te binecuvinteze,multa pace

 30. pace,florin,roagate pentru mine ,pentru sanatate,am mare nevoie de ea,si roagate ,de paste o sa primesc botezul domnului,o sa devin crestin cu adevarat

 31. Rugati-va va rog si pentru sanatatea sotiei mele Susanne si pentru mama mea Margareta, ambele sunt bolnave si au nevoie sustinerea noastra , a tuturor, prin rugaciune.
  Va multumesc!

  1. Cristian, multumesc ca ne-ai scris. Ma voi ruga pentru sotia si mama ta! Dumnezeu e medicul suprem. El sa va intareasca pe toti! Sa continuam sa credem ca El ne iubeste si lucreaza pentru binele nostru in ciuda unor evenimente mai grele din viata noastra, pe care le vom intelege la timpul lor.
   cu bine!

 32. Dragii mei ,am ajuns la exasperare. Poate o sa vi se para un moft, dar nu mai pot. Stim bine ca stressul, lisa de somn, de odihna duce la infaarct, accident vascular si multe alte nenorociri. DE 10 ANI LOCUIESC INTR-UN BLOC (caci nu-mi permit sa-mi fac o casa pe pamant) iar deasupra apartamentului meu este un apartament inchiriat in permanenta unor oameni certati cu bunul simt si educatia.Cand ma apropii de casa mea deja am palpitatii, tremur , iar tiroida ma sugruma.PROBLEMA este a proprietarului casei,o persoana rea, iresponsabila si de o violenta cum nu am vazut.VESNIC ESTE GALAGIE DAR MAI CU SEAMA SEARA INCEPAND CU ORA 22.
  Este o gasca de derbedei care au”muncit” prin strainatate si acum sfideaza orice regula a bunului simt si de convietuire .Am incercat sa vorbesc pasnic CU ACEST PROPRIETAR. M-a scuipat si m-a lovit, am incercat cu politia, nici atat. Politia este mana in mana cu ticalosii,din pacate. LA ASOCIATIA DE PROPRIETARI , culmea nu o sa credeti dar sunt rude cu proprietarul apartamentului. Acum stiu de ce s-au mutat atatia oameni de aici. Dar cum pot sa nenorocesc eu la randul meu pe altcineva, schimband acest apartament de cosmar? Eu trebuie sa incerc sa curat acest loc de lichele, pentru linistea celorlalti si a mea.
  Sunt vaduva de 20de ani, cu un copil student, iar pentru mine povara casei si a serviciului atarna si-asa greu pe umerii mei de femeie singura, istovita, hartuita si batjocorita de aceasta gasca de nemernici.
  Va multumesc din suflet si sa fiti binecuvantati daca va rugati pentru linistea mea si a casei mele, a copilului meu, A TUTUROR OAMENILOR care sunt terorizati de comportamentul lor. Dumnezeu cel Bun o sa scoata la iveala toate faradelegile lor. Ajutati-ma in rugaciune pentru a imprastia aceasta hoarda de salbateci; IULIAN cu familia, Gheorghita,Catalin Dana,SIMONA,NUTU GABRIEL-MARCEL,GABRIEL,STEFAN cu familia,Valerica,Elisabeta, Giani,Denis-Ioan,Vasile D,Gheorghe Savin. DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA SI SA NU AVETI PARTE VREODATA DE UN ASEMENEA CALVAR.

  1. Gabriela, multumim ca ne-ai scris. Ma voi ruga pentru linistea ta. Domnul sa iti dea intelepciune sa stii cum sa te porti in situatia aceea grea. Sa crezi ca Dumnezeu te poate ajuta in mod concret, si nu doar sa te consoleze cu ideea ca este de partea ta.

 33. am o ruganimte/trecem printr-o situatie grea financiara si daca vreti sa ne ajutati cu ceva de munca in Italia pentru sot si baiat /pot lucra la orice ,numai sa iesim din aceste probleme ,de aceea apelez la frati /cer ajutorul vostru si Dumnezeu sa va binecuvinteze
  Las adr de mail pt cine vrea sa ne ajute
  carmen_rahella67@yahoo.com

 34. Emilian,
  situatia prin care treci este foarte delicata. Dumnezeu este in stare sa poarte toate situatiile oricat de grele ar fi. Ma rog pentru voi doi, sa va reuneasca Dumnezeu. Imi pare foarte rau de situatia creeata. Asta ne smereste pe toti, pentru ca uneori consecintele faptelor noastre sunt mai mari decat le presupunem. Dar sa nu descurajam, Dumnezeu ne promite ca nu ne va lasa niciodata, si mai ales pentru tine si ea, acum. Sa te apropii din nou de Dumnezeu. Fa asta cu toata puterea ta! Este singurul lucru care nu ti se poate lua, sa crezi asta. Domnul este partea noastra de mostenire. Uneori trecem prin experiente crunte ca sa ne dam seama de asta.
  Domnul sa te intareasca!

  1. Vreau sa-i multumesc lui Florin pt incurajare. trec in continuare prin momente foarte grele. Sotia mea nu vrea sa mai tina legatura cu mine, sunt terminat. saptamana aceasta ma voi intalni cu un pastor si mai multi credinciosi pt a ne ruga. ma simt din ce inc e mai rau sunt singur tot timpul si ma aflu si in Belgia o tara rece si la propriu si la figurat. imi este atat de dor de ea incat ma gandesc tot timpul la ce face o vad peste tot simt ca o iau razna.Ma rog neancetat ca Dumnezeu sa o aduca inapoi si impreuna cu ea sa-i slujim Lui. ea in acest moment se afla in spania la mama ei, din pacate mama ei si-a indeplinit visul ea fiind tot timpul impotriva mea. pacatul meu a facut sa distruga tot ce era mai frumos intre noi. acum mi-e frica sa nu faca vreo prostie in spania, nu mai tine contact de loc cu mine si asta ma face sa ma simt mult mai rau, va multumesc pt ca va rugati pt mine si ii multumesc Domnului Isus ca exista oameni care il urmeaza cu adevarat si ii slujesc Lui.

 35. am o rugaminte,te rog trec prinntr-o situatie foarte dificila,va rog rugativa pentru sofia mama adoptiva sotiei mele ,si rodica mama naturala,pentru mintuirea lor,vrea sa ma desparta de sotie nu o lasa in pace nici pe ea nici pe simona[fetita mea],sint amindoua doua rele

 36. Har si Pace tuturor ! Apelez la rugaciunile voastre iubitii Domnului. De 11 ani asteptam ca Domnul sa daruiasca familiei noastre un copil. Dupa 11 ani de asteptare, Domnul ne-a binecuvantat si in data de 05.04.2010 (a II-a zi de Paste) sotia a nascut o fetita frumoasa pe care o cheama Lidia-Teodora. A fost diagnosticata cu malformatie cardiaca complexa (DORV-DSA-DSV-PCA)si necesita operatie in Germania deoarece in Romania nu se fac operatii de felul acesta. Costurile se ridica undeva in jurul sumei de 30 mii de euro. Apelez la rugaciunile voastre si stiu ca EL va interveni si ne va ajuta. Avem credinta ca nu ne va lasa si ca pana la urma vom iesi biruitori din aceasta incercare. Va rugam sa o purtati in rugaciunile voastre pe fetita noastra. Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca !
  Cu multumire,
  Christian Dragomir

 37. pace florin, trec printr-o mare durere eu si sotia mea si parintii mei,este vorba de fetita mea Simona Ioana care are talasemie are un anisor si doua luni ,aceasta boala este precum leucemia,fac un apel sa va rugati pentru micuta avem mare nevoie sa o purtati in rugaciunile voastre pe micutaDomnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca

 38. pacea Domnului frate Florin ,iti spun o veste minunata ce minune a facut Domnul, am luat rezultatul final si fetita este sanatoasa,Domnul sa fie slavit in veci de veci,mi-am pus toata incerderea in el si el mi-a facut pe fetita bine,de aceea m-am gindit la tine ma rog ca Domnul sa iti rsaplateasca pentru ca te-ai rugat pentru fetita mea Domnul sa te binecuvinteze AMIN.

 39. > > Pacea Domnului cu tine,ma numesc mircea dar mi se spune marinica, sunt casatorit am 2 copilasi unul de 10 ani si cea micuta are un anisor si trei luni de un an si trei luni eu si familia mea am trecut prin cumplite incercari am ramas cu o jumatate de rinichi functinabil povestea mea incepe acum un an si trei luni cind am fost de urgenta internat la Bucuresti findca am avut infectie renala care am dat in sepcitemie care doctorii au spus ca nu mai poate face nimic si cind eram eu la terapie intesiva l-am strigat pe Domnul si am spus Doamne daca ma faci bine o sa ma fac copil al tau si toata viata mea o sa iti slujesc Domnul printr-o minue ma facut bine doar ca acum am ramas cu o jumatate de rinichi intre timp cind eram in spital sotia a nascut si plingeam ca nu o pot vedea pe micuta si ca o sa mor si nu mai pot sa o vad dae Domnul slavit sa fie Domnul m-a pus pe picioare si in doua luni am venit toti trei acasa din Bucuresti iar eu m-am dus la o biserica Baptista si am primit Botezul Domnului anul acesta de Pasti l-*am primit pe Domnul Isus pentru tot restul vietii ,in urma cu 2 luni am fost la control in bucuresti i-am facut niste analize pentru fetita dintre care analizele au iesit ca micuta ar avea talasemie doctorii ne-a dat trimitere la spitalul Fundeni si am afost acolo am facut analize peste analize la fetita dar eu m-am bazat in Domnul meu si m-am rugat neincetat impreuna cu fratii si surorile din biserica si am facut apel la toti fratii cu care am vb pe net in cele din urma Domnul a mai facut o minue cu familia mea cind saptamina acesta am primit rezultatul de la prof doctor cel care a luat -o in evidenta pe fetita si ni s-a spus ca este sanatoasa Domnul face minuni daca il ai cu adevarat pe el si te increzi in eu m-am increzut si imi plingea inima in mine de durere pentru fetita dar tot odata aveam bucuria in Domnul si ma incredeam in Domnul povestea mea se termina aici eu si Familia mea iti dorim ca Domnul sa te calauzeasca toata viata si sa iti indrepte pasii in credinta sa fii pina la sfirsit cu el pina ne vom duce la el AMIN

 40. multumesc pt rugaciunile facute!D-ul v-a ascultat si acum va rog sa va rugati pt ultimul ex pe care il am in sesiunea aceasta si de asemenea si pt viitorul meu, loc de munca, sot…
  Va multumesc si D-ul
  sa va rasplateasca
  Amin

 41. am 25 de ani san casatorit dar sant ispiit mult cineva vrea sami ia ce am mai frumos nu mai simt nimic de la Domnul atat stiu sa mai zic Dumnezeu sa aiba mila si de mine

  1. Petru, prima regula este sa nu te temi, a doua sa te departezi de ceea ce te slabeste, apoi ia decizii pe termen limitat. Adica daca este o persoana, sau un lucru, hotaraste pentru pacea ta, sa nu mai ai legatura cu acel lucru, pentru o saptamana, de exemplu, sau o luna, si vezi cum esti apoi. In functie de asta decizi mai departe.
   Si mai presus de orice, nu inceta sa citesti Biblia, sa te rogi, sa ai legaturi cu fratii de credinta.

   1. multumesc mut Dumnezeu sa te intareasca in ceia ce faci e de mirat ca mai sant oameni ca tine sa faac asa ceva god bless you

 42. pacea Domnului cu tine frate Florin daca Domnul iti spune pe inima sa te mai rogi pentru fetita mea de un anisor si patru luni Simnoa Ioana se sperie foarte rau este speriata din cauza analizelor care le-a facut si se trezeste din somn speriata si pliNge de nu mai putem sa o impacam ,Domnul sa te rasplateasca frate Florin pentru cea ce faci si sa te binecuvinteze AMIN

 43. va rog din toata inima si din tot sufletul sa va rugati pentru mine,sotul si pentru fetita noastra.familia noastra sa destramat,sotul vrea sa dee la divort,aztazi sunt in ead pe pamint si sunt convinsa ca si sotul,suferim mult,dar nu putem schimba nimik,este atita ura si nedragoste intre noi,totul a inceput din cauza geloziei mele si a crescut in ura unul fata de altul,va rog sa va rugati pentru eliberarea pacatului meu geloziea!caci pina acum am pacatul acesta,viata noastra este un cosmar si un ead!va rog rugativa si scrietimi pe email va rog mult

 44. va rog din toata inima daca Domnul va pune pe inima sa va rugati pentru Fratele Oprea Doru,este vb de familia lui in care sotia l-a parasit si a plecat la parintii ei luind pe copilul lor mai mic,fratle a ramas cu baietelul cel mare in virsta de 10 ani,Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze AMIN

 45. pacea Domnului,am probleme cu rinichiul sting care singurul a mai rmas,dar am ulcer varicos la piciorul sting si ma doare am infectie la el s-a deschis rana,daca va pune Domnul pe inima sa va rugati si pentru mine..Domnul sa va rasplateasca AMIN.

 46. Va rog sa va rugati pentru fratele prooroc Vasile ,care are cancer in metastaza la ficat si probleme cu tiroida.

 47. Pace iubiti frati si surori!va rog din toata inima sa va rugati pentru mine si sotul meu!pentru eliberarea pacatului meu si pentru relatia mea cu sotul meu!familia mea are mare nevoe de rugaciunile copiilor lui Dumnezeu!de mult timp avem foarte mari probleme intre noi cu sotul.si ne pare ca nu vom mai fi fericiti niciodata!va rog rugativa pentru familia noastra si pentru copilul nostru,ca in familia noastra sa fie pace,dragoste,bucurie,intelegere!va multumesc anticipat si dumnezeu sa va rasplateasca!

  1. Dumnezeu sa lucreze in familia voastra. Ma rog ca Domnul sa va tina ochii atintiti doar la El si sa va mareasca credinta. Este bine ca vedeti pacatul, eliminatil! Daca avem credinta in El, asta ne asigura o legatura cu El prin care putem fi intariti si binecuvantati in continuare. Este nevoie de rabdare si sa platim pretul in incercare.

   Dumnezeu sa va binecuvinteze!

 48. Pace iubiti frati si surori!va rog din toata inima sa va rugati pentru mine si sotia mea!va rog sa va rugati pentru pacea si binecuvantarea ca Domnul sa aduca la mintuire pe sotia mea si pe parintii mei,fiindca daca ar fii copii ai Domnului nu ar mai fii suparari,Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze fiindca va rugati pentru familia mea AMIN

 49. Emilian, ma rog pentru tine si sotia ta! Dumnezeu sa te intareasca si pe ea sa o protejeze si a o aduca inapoi la tine! Ma voi gandi la ce ai scris si iti voi scrie pe privat.

 50. pace,as vrea sa pun si eu intrebare:daca un crestin isi banuieste ca sotia l-a inselat o poate iarta?Domnul sa ma ajute pentru a gasi un raspuns concret.

 51. pacea Domnului cu voi toti,,vreau sa va scriu aceste randuri din diverse motive:daca Domnul va pune pe inima as vrea sa va rog din inima sa va rugati pentru fratele meu de singe viorel {ion}este vorba de casnicia lui este la a doua casnicie si ar fi un esec,la prima a muncit foarte mult si i-a lasat totul ,se pare ca si la a doua sa nu se intimple aceasi poveste si sa ramana pe drumuri,el nu este intors la Domnul ,fiindca daca l-ar cunoaste pe Domnul ar fi foarte bine pentru el ,va rog sa va rugati ca Domnul sa ii dea intelepciune si pricepere si ce este cel mai important sa se intoarca la Domnul,Domnul sa va binecuvanteze cu cit este mai multe rugaciuni cu atit este mai bine ,harul Domnului si pacea Domnului sa fie peste voi amin.

 52. Va rog din inima ,sa va puna Domnul pe inima sa va rugati pentru fetita mea simona ioana si pentru mihaita,pentru sanatatea lor,Domnul sa va binecuvanteze pe toti care se roaga pentru copilasii mei amin.

 53. Va scriu acum cand poate ,nu mai am nici sperante ,dar cred in Dumnzeu , stiu ca poate face minuni… Cu mine a facut multe minuni ,insa nu stiu ce se intimpla cu fiul meu. Are 34 ani si este un om complet distrus din cauza betiei , nici nu-si doreste sa renunte , este total dependent iar cand bea devine inuman . Ma gandesc ca daca el nu realizeaza ca trebuie sa scape de aceasta patima nici rugaciunile mele nu au efect. Va rog din suflet rugati-va sa scape , e complet distrus iar sufletul meu nu mai suporta !

 54. Pace tuturor. Am nevoie de sprijin in rugaciune ,trec cea mai grea perioada din viata mea si am nevoie sa simt prezenta lui Dumnezeu in inima si famili mea. E pt prima oara cand apelez la cineva sa ma sprijine in rugaciune, pt ca pin acu am fost eu cea care m am rugat pt altii, acum nu reusesc sa o fac nici pentru mine. Va multumesc si Dumnezeu sa va rasplateasca .

  1. Dora,
   ne vom ruga pentru tine. Biblia spune ca in imparatia lui Dumnezeu trebuie sa trecem prin multe necazuri. (Faptele apostolilor 14:22
   întărind sufletele ucenicilor. El îi îndemna să stăruie în credinţă şi spunea că în Împărăţia lui Dumnezeu trebuie să intrăm prin multe necazuri.) Sa fim tari in credinta, demni si ascultatori chiar si in incercare. Cuvantul acum este locomitiva care ne va duce mai departe. Noi urmam prin credinta toate prescriptiile ei. Asa sa te ajute si pe tine Dumnezeu!
   Multumim ca ne-ai scris!

   1. Multumesc . Eu cred ceea ce a zis Isus ca ,,daca doi se vor uni sa ceara un lucru oarecare,le va fi dat,,. Faptul ca ma stiu sustinuta in rugaciune de cineva ma ajuta , si rog pe Dumnezeu sa scrie in cartea ,,aducerilor aminte ,, si rugaciunea ce faceti pt mine, ca atunci cand veti fi in necaz sa se tina cont si de acest lucru. Multa pace.

 55. Pace,va rog fratilor sa va rugati pentru familia Baboianul pentru copilasul lor David Vicentiu ,sufera de o boala numita hidrocefalie ,aceasta boala afecteaza creierul foarte rau si are lichid la creier.Va r rog sa va rugati pentru aceasta famile si pentru acest baietel.

  1. DUMNEZEU SA.L BINECUVINTEZE CU SANATATE PE COPIL SI PE FAMILIE CU SPERANTA SI CREDINTA IN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU… RANILE SUFLETESTI DOARE… MA ROG LA DUMNEZEU SA NE MANTUIASCA SUFLETELE..PACEA LUI ISUS HRISTOS SA DOMNEASCA PESTE FAMILIA LOR……DUHUL SFANT SA NA CALAUZEASCA SI SA PUTEM FACE VOIA LUI DUMNEZEU CHIAR DACA E SA TRECEM PRIN VALEA UMBEI MORTII……PSALMUL 23..AMIN

 56. pacea Domnului cu voi,am o rugaminte la voi,noi fratii trebuie sa ne ajutam mereu,este vorba de sotia mea,incepusera bine in Domnul si chiar s-a pregatit caticheza ca sa faca botezul si acum nu vrea sa faca legamant cu Domnul ,va rog sa va rugati pentru ea si pentru cine i-a bagat in cap sa nu sa se mai boteze,va rog din inima sa va rugati si pentru intelegerea mea cu ea in casa si in famile,Domnul sa lucreze si sa dea pace casei mele si mii de binecuvantari ceresti,Domnul cu voi toti amin!

 57. Pace, a-si dori sa va rugati pt.mine am pierdut 3 sarcini si acum Dumnezeu ma binecuvantat cu o alta sarcina si vreau sa ma incred pe deplin in El sa nu mai vina cel rau cu indoiala pt.ca eu stiu ca Dumnezeu poate totul dar cel rau vrea sa ma faca sa ma ingrijorez eu si vreau ca toate grijile mele sa le las la crucea Domnului si sa ma incred pe deplin in El va multumesc.

 58. pacea Domnului ,sunt din campulung muscel,ma duc la biserica batista Betania din campulung,iubiti frati si surori ce se intampla in bisericile baptiste incepand cu conducerea bisericii de la pastor pana la diaconi,s-au format un grup al lor si ei beneficiaza de tot,se duc in catunuri de tigani cu cat o conserva filmeaza casala le fotografiaza si acele fotografii ajung in america ,mai nou le spune ca cine intra in biserica primeste conserva daca nu intra nu o va primi,pastorul moisin si-a bagat sotia in toate activitatile bisericii a ajuns cum este la ortodocsi preoteasa,Domnul sa aiba mila de ei,pe cei saraci nu vrea sa ajute,m-am dus sa imprumut de la biserica bani pentru a ma duce la doctor in bucuresti fiindca ma duc din 3 in 3 luni pentru sa am tromboze renale si am ramas doar cu o jumatate de rinichi,stiti ce mi-a spus prezbiterul?ca nu imprumuta biserica si ca nu are bani,si acest pastor Moisin nu spune decat ca se roaga ,dar de ajutat fratilor nu ajuta,rugati-va pentru aceasta biserica fiindca si eu ma rog

  1. Marinica, ne vom ruga pentru situatia descrisa, nu stiu in ce situatie financiara era biserica, este ok ca nu puteau imprumuta, insa puteau sa straga niste bani sa iti dea de tot. Trebuie sa avem rabdarea cu toate, si sa nu punem presiuni pe oameni, pentru ca de obicei cand facem asta nu se fac mai buni. Sa vorbim sincer si serios cu Dumnezeu si El ne va ajuta.

 59. Pacea Domnului, va vor frumos sa va rugati pentru mine in ziua de vineri la ora 4 dupa amiaza ,sa va rugati ca adevarul sa iasa la iveala ,sunt acuzat ca sunt mincinos si am adus marturii mincinoase,va rog sa va rugati Domnului sa iasa adevarul la suprafata!,Domnul sa va rasplateasca pentru ca o sa va rugati pentru mine amin!

 60. pacea Sfanta !va rog mult de tot sa ma sprijiniti in rugaciunile dvs,va rog sa va rugati pentri mine si sotia mea monica trecem printr*o perioada mai incercata de Domnul,stiu ca trebuie sa ne punem toata increderea in Domnul,dar noi suntem proaspeti botezati si avem nevoie de rugaciunile dvs ,Dumnezeu sa ne dea binecuvantare ,pace,si liniste sufleteasca ,Domnul sa ne ajute sa ne marim credinta!Domnul sa ne binecuvante copilasii,si ma rog pentru Biserica Lui Hristos ca toti locuitorii ai schitului golesti si campulung sa vina sa aduca incinare Domnului,ma rog ca toate bisericile din Romania si de pretutindeni sa fie pline sa nu mai fie scaune goale,ma rog pentru cei bolnavi pentru copii bolnavi ca Domnul sa se atinga de ei si sa ii insanatoseasca,ma mai rog pentru cei ce ne uraste si vrea sa se razboiasca cu noi ca Domnul sa le faca inima buna si sa o aiba spre Domnul nostru Isus,aduc in rugaciunea mea pe cei ce nu au auzit cuvantul si pe cei ce nu vrea sa vina la Domnul ca ei sa vina si sa il primeasca pe Domnul ca Domn si mantuitor in viata lor ,ma rog si pentru noi crestinii toti crestinii de pretutindeni sa urmam calea Domnului pana la venireaDomnului ca noi sa fim pregatiti in orice moment al vietii noastre ,ma rog ca noi toti crestinii sa ne hranim si sa aducem rugaciuni in fata Domnului in fiecare zi ,sa ne hranim cu cuvantul Domnului in fiecare zi sa ne umplem de bucurie si sa il propovaduim pe Domnul tuturor oamenilor cei ce nu il cunosc sa le spunem ce a facut Domnul pentru noi ,cum ne-a salvat si Domnul a luat asupra LUI toate pacatele noastre pentru a ne mantui si a avea parte de viata vecnica slavit sa fie Domnul nostru in veci de veci ,iubiti frati si surori,ma rog ca Domnul sa va binecuvanteze!!!si noi cei ce il slujim pe Domnul nostru sa ne vedem unde este mai frumos acolo in ceruri!!!si sa mai aducem in rugaciunile noastre acest sait ca toti crestinii sa fim cat de multi sa nu mai incapem pe acest sait si sa ne bucuram toti ai Domnului impreuna Aleluia!

 61. Va rog ajutati-ma,dupa 11 ani de casnicie ,am doi copii si sotul care m-a iubit ,ne-am inteles,respectat, si-a gasit o alta femeie care este si ea maritata si are tot doi copiii.Este indragostit nebuneste de ea,m-a inselat cu ea,suntem in divort(avem primul termen in ian 2012),vrea sa dispar din viata lui,nu-si mai iubeste nici proprii lui copii pt ea.Nu vreau sa ne despartim,l-am iubit enorm,il iert pt greseala lui imensa fata de mine,nu vreau sa-mi las copiii fara tatal lor.Rugati-va pt mine.Asta fac zilnic pt familia mea,sa mi se intoarca sotul acasa linga mine si copii,dar pe zi ce trece desi ma rog la Bunul Dumnezeu,parca se distanteaza si mai mult de noi.Parca numai ea exista in lumea asta.Va rog ajutati-ma.

  1. Daniela, ma simt neputincios in fata acestei situatii, cine poate sa intre in inima omului sa schimbe ceva…? Dar in Dumnezeu totdeauna este o nadejde, toate lucrurile sunt cu putinta la El. Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede. De aceea ma voi ruga pentru voi si copii. Indemn si pe ceilalti cititori sa faca acest lucru. Chiar daca nu mai avem nici un ajutor decat pe Dumnezeu, totusi Domnul sa te faca sa crezi ca e suficient ajutorul Lui, chiar Singur fiind. Daca El lucreaza, va face anumite lucrari in viata lui, cat si in a ta, si El va poate aduce din nou impreuna sufleteste.
   Domnul sa iti de biruinta Daniela!
   PS iti recomand un film:
   http://www.vezifilmeonline.net/fireproof-2008-film-online/

 62. salut, sunt alina, si as dori daca vreti sa va rugati si pentru mine
  am nevoie de calauzire din partea lui Dumnezeu pentru niste decizii pe care trebuie sa le iau cat de curand.
  Este o oportunitate de misiune pe termen scurt in China
  (vara asta) si ma rog ca Dumnezeu sa imi spuna daca este voia Lui sa ma duc acolo.
  Va rog sa va rugati impreuna cu mine pentru asta si ca Dumnezeu sa ma ajute sa accept voia Lui oricare ar fi ea. Multumesc mult si te felicit florin pentru acest blog si mai ales pentru ca te rogi pentru noi!

 63. buna as vrea si eu sa ma sustineti in rugaciune am maine disertatia ca D-ul sa ma ajute, sa-mi dea putere . si sa-mi arate ce sa fac mai departe . multumesc D-ul sa va rasplateasca

 64. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! Sa aveti CREDINTA cat mai multa iar DUMNEZEU va face minuni !!! CREDINTA si RUGACIUNEA sunt adevaratele arme astazi!!!!

 65. Pace! ma numesc pitigoi marinica ,va rog sa va rugati pentru mine si familia mea si parintiilor mei ,pentru ca Domnul sa ne binecuvanteze si sa ne fereasca de uneltirile diavolului,si sa mergem pe calea Domnului fiindca eu si familia mea suntem copii ai Lui,trecem prin diferite incercari mai grele,Domnul sa va puna pe inima sa va rugati pentru noi,Dumnezeu sa va rasplateasca!

 66. Buna ziua, ma numesc Natalia si sunt mama unei fetite de 3 ani si 2 luni pe nume Alexandra. La moment suntem in spital ne-am internat cu o infectie respiratorie dupa care a dat complicatii si medicii nu stiu ce avem, analizele de singe urina sunt bune insa febra continua sa se ridice de 8 zile. Va rog din tot sufletul sa va rugati pentru sanatatea fetitei noastre.
  Multumim

 67. draga florin te rog din sufletul meu sa te rogi si pentru mine pt ca pot spune ca am probleme pe care nu le mai pot suporta ,pot spune despre mn ca sunt ce mai descurajata fata din aceasta lume sufar de depresie cumplita si nu mai imi place viata de loc ,am credinta in dumnezeu cred ma rog vorbesc mereu cu el dar asteptarea asta este foarte grea te rog sa te rogi pt mn

  1. Elena, ma voi ruga pentru tine. Este bine ca ai scris aici, si altii se vor ruga pentru tine, si altii vor fi incurajati cand vor vedea ca oamenii trec prin situatii grele, care sunt probleme comune oamenilor. Ma bucur ca te rogi lui Dumnezeu, crezi in El, si cred ca asteptarea este foarte grea. Ma voi ruga lui Dumnezeu sa iti dea credinta si incredere in El si sa iti dea pace, liniste si odihna in El. Cel rau nu poate sa faca rau decat trupului, sufletului nu poate face rau. Acela este in mainile lui Dumnezeu, sa credem si sa pretuim ceea ce pretuieste si Dumnezeu. Mai presus de toate este Dumnezeu, care are un scop si un sens bun in toate, atunci cand il iubim pe El. Sa credem asta cu tarie despre El.
   Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te restaureze prin puterea lui!

 68. Va rog sa a rugati si petru mine trec printr-o perioada mai neplacuta. Imi caut de lucru in strainatate. Domnul sa lucreze. Multumesc pentru rugaciuni

 69. Va rog din suflet sa va rugati pentru mine si copii mei pentru ca sintem intr-o situatie financiara extrem de grea cu foarte mari datorii , nu reusim sa gasim nici o cale de iesire din aceasta situatie, am pierdut foarte mult , ne-a mai ramas doar casa , care ne este foarte frica sa nu o pierdem. Sint o femeie cu credinta in Dumnezeu chiar daca sint ortodoxa , dar pentru mine nu conteaza confesiunea , imi sint tare dragi si penticostalii si baptistii , tot ce conteaza este sa fie OAMENI. De aceea apelez la toti care citesc acest mesaj , daca pot , sa -L roage pe Tatal nostru , Domnul nostru Isus Hristos sa se indure de familia mea si sa ne scape din acest calvar in care traim de mai bine de 2 ani ,pentru ca singuri nu avem nici o putere. CRED cu toata convingerea ca rugaciunile inaltate impreuna cu voi vor fi foarte benefice pentru noi. Domnul sa va binecuvinteze si sa aveti ” sarbatori fericite, multa sanatate, bucurie in suflet alaturi de cei dragi”

  Maria

 70. ma bucur ca am gasit acest blog,Domnul sa-ti rasplateasca ,florin! Eu am facut public legamintul meu cu DOMNUL in urma cu 2 ani.Il facusem in camaruta mea cu un an in urma .Dau slava DUMNEZEULUI CEL VIU ca s-a indurat si de mine si a vindecat inima mea despietrind-o.aleluia!eu am fost un suflet ateu,spuneam tuturor ca Dumnezeu e imaginatie ,iar acum EL ,DUMNEZEUL CEL VIU ISI ARATA SLAVA SA vorbindu-mi si mie !am citit mai sus despre o fata cu depresie,EVAELENA:o indemn sa-L cheme neincetat in inima sa pe ISUS!EL va turna balsam peste ranile ei ,oricare ar fi ele ,EL POATE TOTUL !(si inima mea era impovarata de amaraciunea mortii parintilor mei dar de 3 ani eu nu mai sunt copil orfan ,sunt fiica CELUI CE A FACUT CERUL SI PAMINTUL! )TOT INAINTE CU TATAL NOSTRU CERESC

 71. Pace ,va rog frumos ca Domnul sa va puna pe inima sa va rugati pentru tata-l meu Mircea ca Domnul Isus sa il fereasca de toate nenorocirile si sa il aduca pe calea Lui cea buna! sa se pocaiasca si ca Domnul sa lucreze sa se intoarca la El ,sa il pazeasca de rele ,de satan si te toate primejdiile.Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va binecuvanteze in veci ,va rugati pentru el!Amin!

 72. Am o mare rugaminte la dvs!
  Domnul sa va puna pe inima sa va rugati pentru Baiatul meu Mihai are 12 ani
  are nevoie de rugaciuni ca Domnul sa ii dea intelepciune,sa fie ascultator,sa mearga pe Calea Domnului,pentru ascultare sa fie ascultator la scoala ,sa asculte parintii ,pentru note bune la scoala,si in primul rand sa asculte de Dumnezeu
  sa ne respecte

 73. Pacea Domnului Isus ,ma numesc pitigoi mircea si imi spune marinica ,astazi ma duc sa vorbesc cu instructorul de la scoala de soferi
  vreau sa dau pentru permis auto
  imi este foarte necesar acest permis Domnul stie mai bine!
  daca Domnul va pune sa va rugati pentru mine pentru aceasta problema!
  Domnul sa va rasplateasca

 74. Forin, ma bucur ca ai ales aceasta cale, prin care , cu gandul, ajuti multi oameni. M-as bucura, ca macar 10 % din noi sa facem ce faci tu si ar fi un real pas spre mai bine. Dar trebuie sa fi cu mare bagare de seama ca sunt printre acestia si din aceea care, sub numele de oameni de bine, nutresc si fac mult rau celor din jur. Parerea mea este, daca imi poti permite, sa incerci sa le arati calea cea drepta, nu intodeauna ce vor ei ( exemplu: iti multumesc florine ca te-ai rugat pentru mine si asa am luat examenul si te mai rog , sa te rogi sa i-au si licenta. eu le-as recomanda sa invete si ca eu ma rog pentru ei sa vrea sa invete). Sa nu crezi ca sunt caustic, dar trebuie indrumati sa lupte pentru ceea ce isi doresc, acestea nu vin picate din cer. Sa se roage sa le dea domnul ce vrea El si ce considera ca merita, dupa faptele si munca depusa in numele Sau.Nu am vrut sa te supar, dar nu intodeauna este bine sa oferi fara sa ceri. Dumnezeu ne invata sa fim chibzuiti. Multumesc.

 75. Va rog rugativa pentru mine. Am datorii,parca totu e inpotriva me,nu mai am liniste. Ajutatima. Stiu ca DUMNEZEU nu ne lasa si numai in EL am icredere,sint convins ca nu ne lasa la greu findca e Tata nostru spiritual. DOAMNE ajuta pe toata lumea.

 76. Va rog ajutatima si pe mn.am nijte probleme foarte mari…pana vineri trebuie sa fak rost de 27miliane si nush de unde sa fak rost,sper k bunul dumnezeu sa ma ajute…vreau sa scap de povara asta de pe cap.toata ziua ma gandesc numai la asta.nu mai stiu ce sa mai fak…credetima…va rog sa va rugati cu mn pentru a trece peste povara asta…va multumesc anticipat

 77. doamne ajuta¡¡¡¡¡¡ma bcucur foarte mult ca am gasit un astfel de site….sper sa imi vina si mie in ajutor.sunt casatorita de 12 ani tipm in care soacra mea nu a venit odata cu ginduri bune sa isi vada fiul ,nici cei 2 nepoti.fapt care nu m-a intristat prea mult deoarece asa s-a comportat cu toti copii pe rind.acum ma intristeaza ca au apraut probleme mari intre copii datorita invrajbelii ei ,si urii care o are pentru nurori acum de vreo 5 ani impotriva me.ma acuza de lucrui foarte grave de care nici macar nu ma lasa sa ma apar.umbla pe la tot felul de popi care ii iau banii.in fine situatia este foarte rea.imi doresc sa sa rugati pentru suufletu ei cit si al meu daca am in suflet ura,ranchiuna sa ma pot schiba sa ma pot adresa lui d-zeu cu inima curata ca simt ca situatia de zi cu zi ma face sa iau alte cai fara sa vreau.sa ne lumineze d-zeu mintile si inima sa ne putem creste copii cu cea mai mare blindete s,liniste si pace

   1. Mihaela, mulțumim că ne-ai împărtășit. Ne vom rugă pentru tine! Ai încredere în Dumnezeu și ai credință în Isus. Dumnezeu te va sprijini!

   2. Va multumesc pentru ajutor.Sunteti singurul om care a raspuns strigatului meu de ajutor.Dumnezeu sa va ocroteasca!

 78. Am examen pt permisul de conducere sapt.viitoare joi,prima proba am dat o ,acuma am orasul,mie frica ,va rog sa va rugati si pt mine.Si eu ma rog si tin post.D-zeu sa va ajute!!!

 79. Buna.Ma numesc Bianca si am descoperit fara sa vreau acest site.Astazi am fost la Biserica si am spus cateva rugaciuni pentru sanatate, si mai ales pentru ca urmeaza examenul de licenta si am mari emotii.As dori sa va rugati si pentru mine,si eu merg la biserica si ma rog ca D-zeu sa ma ajute sa termin cu bine facultatea.

  1. Bianca, Domnul să-ți ajute și să teremini cu bine facultatea! Legat de emoții, este normal, toți avem 🙂 Muncește, fii silitoare, și la final îți vei primi răsplata într-un fel sau altul!
   Cu bine!

 80. Buna ma numesc Adelina, am gasit intamplator site-ul asta si am si eu o suferinta. Acum ceva timp am fost cu un baiat si inca tine enorm de mult la el dar acum e posibil ca cea mai buna „prietena” a mea sa fie cu el. Va rog rugativa pentru mine sa se intoarca la mine pentru ca as fi foarte distrusa sa aflu ca lam pierdut.:(

 81. Doamne Dumnezeul nostru intoarceti chipul Tau Bun SI spre noi robii tai,Alexandru si Gabi care acum iti cerem ajutor caci am ajuns la limita suportabilului. Semnele sfinte ale Domnului pentru C O N S T A N T I N orbit de trufie, orgoliu si mandrie nemasurate, pe fondul consumului de alcool. O rautate neinteleasa il stapaneste desi este la batranete si isi revarsa rautatea pe cei din familie care l-au inteles si nu i-au facut rau pentru faradelegile lui. Se poarta ca un tiran , care a facut din sotia lui, acum foarte bolnava , o sluga , fara drept la propriile opinii si la o viata tihnita acum la batranete.Am avut o copilarie trista si am ramas marcat datorita coportamentului lui agresiv si tiranic al acestui om pe care nu-l pot numi tata. Datorita starii de stress in care am trait, toti din familie avem probleme de sanatate si mai ales cu inima dar este greu de suportat sa-ti vezi mama la batranete chinuita de omul care ar trebui sa-i fie alaturi. Biata noastra mama sufera de diabet, accident vascular, ciroza, este fara fiere, si mai ales cardiaca. Am dus-0 in criza cardiaca la spital in ultimile 2 luni de 3 ori. Am salvat-o in ultima clipa. Cand o aducem acasa iar face crize pentru ca acest satrap cand o vede in pat ii spune amenintator:”iar trandavesti? scoala si fa-mi patul” sau „toata ziua ai trandavait , nu faci nimic in casa” etc. Imaginati-va o femeie la 78 de ani care abia se tine pe picioare abia externata si care a stat in pampers la spital pe care i l-am schimbat eu , sa vina acasa si un asemenea animal de om sa se comporteasa. Nu-l pot numi tata. Mi-e greu ! vA ROG SA MA INTELEGERI! M-am saturat de atrocitatile suferite in copilarie si mi-e mila grozava de mama!M-am gandit sa anunt politia, salvarea sa-l interneze la neuropsihiatrie caci cu siguranta are probleme psihice mai ales ca si acum bea.Dar invatati sa nu scoatem vorba din casa sa nu ne facem familia de ras am rabdat de ani de zile la torturile psihice aplicate de acest om care ar trebui sa fie tata, bunic si sot bun. Tot rabdam in tacere si urlam de durere ca nu ne putem ajuta mama. Este greu de explicat in cateva cuvinte prin ce calvar trecem datorita acestui om care la 84 de ani ne terorizeaza . Nu avem acces in apartament, decat daca ne raspunde la telefon, la usa nu deschide nimanui. Este din ce in ce mai greu sa patrundem la mama oentru a o aproviziona, a o vedea pentru a-i duce medicamentatia. Avem servicii, probleme copii.Am incercat sa-i suferam sa platim o persoana care sa se ocupe de ei. Atat ne-a trebuit ! Am incercat sa o luam de acolo, nu am reusit pentru ca iese scandal mare. Este violent fizic si verbal si ne gandim ca nu am dori sa infunde puscaria acum la aceasta varsta, desi ar merita. De aceea am hotarta sa ne deschidem sufletele si sa cerem ajutorul divin.Cu tot pacatul noi toti copii si nepoti ne rugam Domnului sa faca ceva si pentru roaba lui Vasilca pentru a o scapade acest calvar macar acum la batranete.Da Doamne semnele tale sfinte lui CONSTANTIN pentru linistea bunei noastre mame Vasilca si a noastra a familiei care am incercat cat am putut sa salvam onoarea familiei dar am ajuns intr-un punct cand nu mai putem.In genuncHi si cu fruntea plecata te rugam sa faci cum e mai bine pentru familia aceasta chinuita de CONSTANTIN si de cei carel-l sfatuiesc asa. Dumnezeu sa ne auda !

  1. Dumnezeu să vă binecuvinteze familia și să vă asculte rugăciunile! Vă mulțumim că ne-ați scris. Dumnezeu poate răspunde cu putere celor ce își pun toată încrederea în El.

 82. Buna ziua! Ma numesc Maria, am un prieten drag care are nevoie de ajutor si sper ca rugandu-va pentru el isi v-a gasi linistea sufleteasca . Isi creste singur copilul , e un tata minunat dar a ramas fara locuinta. Sa va rugati pentru el sa-si gaseasca un suflet care sa-l ajute cu o chirie. Multumesc din suflet!

 83. Buna seara! Indraznesc sa postez si eu despre supararea mea care mi.a intunecat mintea si mi.a furat pofta de viata…este vorba despre o iubire neimpartasita…despre un baiat care si.a pus amprenta atat de adanc in suflet incat fiecare zi este o provocare pentru mine…partea urata este ca el este total nepasator de suferinta mea si doar din cand in cand imi reaminteste ce om rau este…cerandu.mi bani sau alte lucruri…eu neavand puterea de al refuza…cum am putut sa iubesc asa om?cum mai pot spera in adancul sufletului meu ca ma iubi si el odata?gandurile astea ma termina si dorinta asta ma face sa ma simt f rau

 84. Sunt un tatic de ingerasa si acum 6 luni am cunoscut o familie frumoasa si are 3 copilasi,iar fetita din gemene este bolnavioara la inimioara http://inimioarapentruniki.wordpress.com/ ,pe care am cunoscut-o personal si o consider ca si fetita mea si pentru care scriu aceasta rugaciune pornita din tot sufletul si din toata inima mea : ” Ia in brate, Doamne,pe aceasta fetita Salvari Nicol si daruieste-i sanatatea si fi alaturi de ea tot mereu ,lucreaza prin mainile medicilor care o vor opera a-3-a oara la inimioara ei mica si da-i bucuria de a-si trai frumoasa copilarie langa surioara ei geamana,langa fratiorul ei,langa mamica si taticul ei,fi alaturi de intreaga familie Salvari si da-le putere sa treaca prin ce le este dat! Da-le bucurie in casa, Doamne! „

 85. Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nosteu, Dumnezeule a toată milostivirea, care ai nemăsurată milă, nespusă şi neajunsă iubire de oameni, căzănd acum către a Ta slavă, cu frică şi cu cutremur, aduc Ţie mulţumire pentru binefacerile de care m-ai învrednicit pe mine nevrednicul robul Tău. Te slăvesc, Te laud şi te cănt ca pe un Domn, Stăpân şi făcător de bine. Şi iarăşi căzănd înaintea Ta, îţi mulţumesc şi cu smeremie mă rog nemăsuratei şi negrăitei Tale milostiviri, ca şi de acum înainte să-mi dăruieşti faceri de bine, ca să sporesc în dragostea de Tine şi de aproapele meu. Izbăveşte-mă de tot răul şi necazul. Daruieşte-mi linişte şi mă învredniceşte ca în zilele vieţii mele totdeauna să-Ţi aduc şi să grăiesc şi să cănt cele preabune Tatălui şi Fiului şi Duhului Sfănt, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

  O mama indurerata, care azi a primit raspuns la rugaciunile ei pentru ridicarea din necaz a fiului sau.

 86. TATA din ceruri ,te rog sa-mi binecuvintezi familia,prietenii,rudele si pe cei pe care ii iubesc,si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment….Arata-le TU o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfint,te rog sa-i ajuti ,chiar in acest moment .Acolo unde exista durere ,te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta.Acolo unde ezista indoiala ,te rog sa le inspiri o incredere inoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie ,te rog sa le-o implinesti.Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia ,munca ,da-le intelepciune si Lumina in viata lor . Binecuvinteaza-i cind pleaca si cind se intorc acasa ,mergi inaintea lor si deschidele calea.Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara voie ,cu stiinta ,din nestiinta sau pe cele pe care nu li se amintesc. Condu-i Tu pe calea Ta Cea Sfinta,In numele Fiului Tau ,Iisus Cristos . Doamne Tata ,Fiule si Duhule Sfint ,iti multumesc ca Tu vei face mai mult decit iti pot eu cere. AMIN. SORINA

 87. O,Doamne ,Binecuvinteaza-ne ….atinge-ne …,imbratisaza-ne…,iubeste-ne si invata-ne sa iubim, sa TE IUBIM ! Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul si tot ce ieste in mine sa binecuvinteze numele sau cel sfint!

 88. Pacea Domnului fr Florin am mai lasat un mesaj dar mailul meu era gresit.vreau sa va rugati pentru mine ca Domnul Isus sa ma elibereze de povara pacatului necuratiei prin care vrasmasul a adus castig de la mine.M- am pocait de acest pacat dar constiinta ma apasa si doresc eliberare deaceea imi marturisesc vina si cer ndurarea Domnului.Domnul sa va binecuvinteze pentru lucrarea pe care o faceti!

 89. Fr Florin Domnul Isus sa va binecuvinteze cu binecuvantarii ceresti si pamantesti pentru lucrarea care o faceti!!!

 90. Va rog sa il aduceti in rugaciune, inaintea Dumnezeului Atotputernic, pe fratele meu, Daniel. Dedicat Domnului in copilarie, dar ajuns la varsta maturitatii in cel mai critic moment al vietii lui, Daniel se lupta cu ideea sinuciderii. Nici statutul social (e conferentiar universitar), nici familia nu-i ofera motive pentru a continua … Sunt singura lui sora, nu sunt psiholog, nu stiu ce sa-i spun, doar il ascult (uneori discutiile noastre continua dupa 1 noaptea) si-i amintesc de ceea ce ne-au invatat parintii in anii prunciei: linistea si siguranta in Mainile bune ale Domnului Isus.

  Va rog sa mijlociti, impreuna cu mine, pentru intoarcerea lui pe calea credintei, pentru salvarea sufletului lui si pentru dobandirea pacii care intrece orice pricepere.

  Cu lacrimi si in incredintarea ca simtiti cu mine,
  Luminita

  1. Multumim ca ne-ai scris Luminita. Ma voi ruga pentru fratele tau. Anul acesta am cunoscut un baiat care era in pragul sinuciderii, de fapt era in spital dupa o tentativa. Sotia il parasise impreuna cu una din fetitele lui. Am stat de vorba cu el, Domnul ia redat pacea si bucuria in El. Vroiam doar sa iti spun ca se poate. Continua sa crezi in Domnul care are putere sa il restabileasca. Multe binecuvantari!

 91. Va rog din tot sufletul sa va rugati pentru mine si familia mea George ,Nela Costin ,Andrei pentru ca de la un timp nimic nu ne mai merge bine mai ales mie Nela am numai ghinioane ,numai certuri ba cu sotul ba cu socri ,spor in casa si la bani nu mai avem deloc si ba mai mult ma m molipsit si cu un fibron de toata frumusetea .Va rog frumos sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac simt si ceva in piept ca o greutate mare pe care nu pot sa o scot este ca o ura puternica care nu pot sa o dau la o parte pentru ca la noi in casa domneste ura invidia stresul din partea socrilor Va rog sa ma ajutati si pe mine macar cu o rugaciune s au daca nu macar cu un sfat pentru ca vreau si eu sa am parte de bucurii sanatate fericiri spor si mai ales intelegere si liniste sufleteasca Si as mai dori ca copii mei Costin si Andrei sa fie ascultatori ,sanatosi si mai ales sa invete bine la scoala Si Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi ia dat si ca as dori sa le ofer si eu o casa cum au alti copi dar nu se poate pentru ca noi dam inapoi in loc sa mergem inainte .Doamne ajuta asta imi doresc din tot sufletul.

  1. Doamna Nela, multumim ca ne-ati scris! Ne vom ruga pentru dv, este nevoie de fermitate si credinta din partea tuturor ca sa biruim aceste lucruri. Dumnezeu sa va intareasca sa aveti rabdare in situatia in care sunteti. Imi plac gandurile pe care le aveti pentru copii, sa invete bine. Acesta este un lucru foarte bun, si se poate in orice imprejurare. Da este greu sa se locuiasca cu parintii, este o ispitire reciproca la a va da sfaturi, a interveni etc. Sa cautati sa fiti cat mai detasati, macar ca locuiti impreuna. Incercati sa le cereti cu toata dragostea si intelepciunea si lor acest lucru. Ne vom ruga pentru tot ce ne-ati spus. Sa stati in rugaciune! Daca aveti o biblie, va indemn sa o cititi ca sa gasiti odihna si putere. Domnul sa va intareasca si sa va binecuvinteze!

 92. Sunt doamna Corolina.William de la stat unită, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorit cu sotul meu William, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de 7 ani cu doi copii. Când am plecat în vacanță la Dubia am făcut referire la o femeie pe nume Sandra, i-am spus că nu mai este interesată de căsnicia noastră. Am fost atât de confuz și caută ajutor, nu știu ce să fac Până când am întâlnit prietenul meu Maria, și i-am spus problema mea. Ea mi-a spus să nu mai face griji că ei o problemă ca înainte și mi introducerea unui om pe nume profet TAKUTA care a aruncat o vrajă asupra Lui fostul iubit și l-au adus înapoi la ea după 3 days.Maria mi cere să comunice cu profetul TAKUTA . L-am contactat pentru a ajuta să aduc soțul meu înapoi și nu mi-am cere să vă faceți griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-am spus că, după trei zile, m-aș alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că este în căutarea de lucruri cu mine din nou, am ma surprins când l-am văzut și am început să plâng pentru iertare. Chiar acum eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mail lui: (takutaegbedie@gmail.com) .. .sau WhatsApp-l pe acest număr. (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
  (1) Dacă vrei ca fosta ta să se întoarcă
  (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Dacă vreți un copil.
  (5) Îngrijire pe bază de plante
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
  (9) Lăsați oamenii să se supună cuvintele lor și să-și facă dorința
  (10) soluție de caz ETC
  Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau pe WhatsApp .. pe el pe acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s