2 Timotei 4:3

2 Timotei 4:3  „Cãci va veni vremea când oamenii nu vor putea sã sufere învãtãtura sãnãtoasã, ci îi vor gâdila urechile sã audã lucruri plãcute, si îsi vor da învãtãtori dupã poftele lor.”

 Cred ca acestea sunt vremurile pe care le traim noi… 🙂

Oamenilor le plac mai mult discutiile care nu afecteaza responsabilitata lor, (despre evenimente, intamplari de dimineata, povestiri fara implicatii, etc.), nu vor invatatura sanatoasa, pentru ca ei nu vor sa se schimbe, nu pot sa se schimbe. Aleg sa fuga de ei insisi, macar ca propria lor constiinta ii indeamna la transformare.

Textul acesta ne mai spune si ce fel de invatatori doresc oamenii: invatatori „dupa poftele lor..” Citeam intr’un blog, cum cineva tot argumeta: „Eu nu cred in Biblie, este falsa, are contradictii, etc.” si mai jos avea o postare cu o fotografie cu doua femei aproape goale… Cred ca motivul necredintei lui mai degraba este cel de jos decat cel spus de el: contradictorie, falsa, etc.

Intr’un loc spune: „Nu stiti ca cei nedrepti nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu? Nici curvarii, nici hotii, nici cei lacomi..” 1Corinteni 6,9-10.

Daca ne numim crestini, hai sa ne gandim mai bine ce implica asta! Nu vreau sa am un ton de judecata, ci de realitate si schimbare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s