Pescari de oameni

„Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine” Ioan 14,6

Sunt credinciosi epuizati care spun: „Nu stiu ce sa mai fac! Am vorbit in toate felurile si nu crede. Nu vrea. Am investit timp, energie, ajutor concret, material. Nimic. Totul pare sa fie in zadar. ”

Nu mai vorbiti asa mult. Va irositi gura degeaba. Cuvintele trebuiesc folosite doar la nevoie. Nu mai consumati energia si banii in zadar. Vei fi desconsiderat pentru asta. Daca vrei sa ajuti pe cineva fa’o din dragoste si cu toata inima, nu cu vre’un gand mai dinainte.

„Caci noi nu avem de luptat impotriva carnii si sangelui. Noi avem de luptat impotriva capeteniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.” (Efeseni 6,12)

Daca crezi in jertfa lui Hristos, roaga-te asa:
„Doamne te rog in Numele Domnului Iisus mantuieste pe ….. si cand vrei sa ma folosesti, da-mi cuvinte potrivite pentru el. Amin”

Acum nu sunt asa de importante cuvintele, Dumnezeu intelege mai bine ce vrei sa ii spui, conteaza cat de mult iti pasa de ceea ce ceri si cat de serioasa este treaba. Daca te rogi asa o zi, ca ai o stare mai spirituala, nu se va intampla nimic probabil. Daca insa te arde inima, asa sa iti stingi focul de acolo. Si roaga-te asa ori de cate ori iti vine in minte acea persoana (ne). Asta este tot. Asa lucreaza Dumnezeu. Ce trece peste asta este forma, control lipsit de relevanta si putere.

Faptele fara rugaciune, cuvintele din intelepciune personala nu ajuta. Aici este vorba de autoritate, duhurile lumii nu parasesc oamenii decat atunci cand Numele Domnului Iisus este chemat peste acea persoane. Alta cale nu exista.

„Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin mine” Ioan 14,6

A se evita acel sistem de cerseala la mantuire umilind pe Duhul Sfant. Trebuie sa prezentam Evenghelia cu demnitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s