Am pazit credinta

„M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea, am pazit credinta” 2Timotei 4,7

Unii credinciosi se lupta cu firea, se lupta cu lumea si se lupta cu Satana, apoi sunt dezamagiti ca nu au reusit asa cum ar fi dorit.

Aceasta este mandrie si nasabuinta. Cu Satana, lumea si firea s-a luptat Acel ce putea sa castige aceasta lupta intreita, Hristos. Este c-am mult sa ne dorim noi cei pierduti si ruinati acest lucru.

Noi ori castigam prin credinta gratuita in lucrarea lui Hristos aceasta lupta, ori ramanem morti in pacate si faradelegi, cum am fost de la nastere.

Credinta aceasta aduce odihna, speranta, dragoste, recunostinta, nadejde. Faptele facute in acest sprit de recunostinta si ofranda, sunt primite. Cei ce traiesc sfinti ca nu cumva sa ii bage Dumnezeu in Iad, nu cred ca vor reusi sa il evite. Cei ce primesc totul prin credinta in Hristos, ca talharul pe cruce, apoi traiesc o viata de recunostinta, aceia nu doar ca vor intrece cu mult in sfintenie si slujire pe cei legalisti si acei ce mizeaza pe sinele lor, dar vor avea si odihna si fericire adevarata in inimile lor.

Nu prin putere ci prin Duhul.
Nu prin „Eu” ci prin „El”
Nu ca sa obtin ceva, ci ca sa multumesc pentru ceva.

5 gânduri despre „Am pazit credinta

  1. amin! amin amin amin!
    îmi doresc mereu înţelepciune de la El pentru a recunoaşte astfel de confruntări de la care ar trebui să mă retrag cu replica „du-te bă’ că eşti învins!”.

  2. Spre deosebire de competitiile pe care noi le avem unde doar primii 3, primul… sau doar cativa care au reusit cele mai bune performante, castiga… Toti cei care sunt biruitori, cei toti cei care ajung la linia de finish primesc viata vesnica… toti cei care au luptat lupta cea buna pana la capat si nu s-au dat batuti… toti aceia care si-au ispravit alergarea… toti aceia care si-au pastrat credinta pana la capat… vor primi cununa vietii vesnice… „Fii credincios pana la moaste si-ti voi da cununa vietii!”

    Domnul sa reverse mult har de la El peste voi toti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s