CÂŞTIGAREA VICTORIEI

Dumnezeul păcii îl va zdrobi în curând pe Satana sub picioarele voastre.

Romani 16.20

In ce sens poate fi castigata victoria? Cine lupta cu cine? Foarte interesanta viziuna lui Dumnezeu in cazul acesta. Noi nu suntem luptatori noi suntem instrumente, cel invins este Satana, invingatorul este Dumnezeu, dar cine suntem noi? Noi suntem instrumente, mijloace prin care Dumnezeu da biruinta. Poporul lui Dumnezeu nu obtine aceasta biruinta nici prin puterea lui nici prin dibacia lui. Dumnezseu insusi va zdrobi pe Satan; va fi zdrobit sub picioarele noastre, da, Dumnezeu il va zdrobi. Poate El sa o faca? Vrea El sa o faca? Aici in scriptura ni se da o declaratie de razboi. O declaratie din partea lui Dumnezeu pentru Satan. Ce credeti? Cum se va sfarsi aceasta declaratie?

Curand! Fericita nadejde, vom pune piciorul nostru pe sarpele cel vechi! Satan va avea capul zdrobit intr-un mod rusinos sub picioarele omului.

Sa stam aliniati in urma lui Hristos, El este Capul nostru, Generalul nostru, in curand lupta va fi castigata. Sa ne pastram vigilenta si disciplina, si la Cuvantul Lui sa facem cu indrazneala tot ce ne va spune!

2 gânduri despre „CÂŞTIGAREA VICTORIEI

  1. Geomarz: daca ne spui ce anume te- ai rugat ne-ar ajuta sa dam un raspuns. Dumnezeu raspunde totdeauna rugaciunilor dupa voia Lui, dar si cand sunt dupa voia lui este un timp potrivit pentru fiecare. Cum s-ar spune: „Sa lasi lucrurile sa se coaca”

    Cineva spunea: „Doamne da-mi puterea de a accepta ce nu se poate schimba, da-mi curaj sa schimb ceea ce poate si trebuie sa fie schimbat si da-mi intelepciunea de a discerne diferenta dintre cele doua. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s