Ce iti poate schimba viata?

Este o intrebare scumpa. Oamenii chiar sunt interesati de un raspus autentic. Ca sa aflii ce iti poate schimba viata trebuie sa te uiti acum la ceea ce ti-o conduce. Se spune ca  viziunea si credinta omului ii conduc viata.

Unii oameni nu sunt asa educati, instruiti si pregatiti, dar au o credinta puternica de copil, viziunea lor e simpla si pozitiva, indrazneata, este uimitor va vezi cum viata le urmeaza credinta, viziuna.

Altii dimpotriva au un start excelent, educati, talentati, dar undeva in inima lor au o indoiala, le lipseste viziuna, ba chiar au temeri serioase cu privire la viitor. Este surprinzator cum din oameni asa de inzestrati si pregatiti viata a putut sa duca un om asa de jos!

Ce face ca un om sa aibe o credinta puternica si o viziune pozitiva? Ce influenteaza aceste lucruri intr-un om?
Hristos prin tot ceea ce a spus si a facut, atunci cand te uiti cu onestitate si seriozitate la El, viziunea ta se schimba.
Incepi sa realizezi ca viata este doar un test, este mult mai mult decat avem acum si aici.
In viata oamului ii sunt date putine lucruri, dar atitudinea si ceea ce face cu acestea va determina daca va mai primi si altele.
Omul se poate detasa de lumea aceasta si totusi sa ramana in ea si sa ii fie folositor, asta se face prin apartenenta la lumea lui Dumnezeu, lumea celor credinciosi si sfinti prin credinta si pocainta lor.

2 gânduri despre „Ce iti poate schimba viata?

  1. Liviu: e buna intrebarea ta. Eu cred din toata inima ce am spus si pot recunoaste ca in viata mea s-au intamplat lucruri discutate mai sus. Adesea oamenii, colegii mei pastori sau lucratori ma vad si se intreaba, de unde sunt, cine sunt eu? pentru ca eu am aparut in viata spirituala a orasului Bucuresti, ca din senin, provin dintr-o familie de necredinciosi, dintr-o biserica fara promisiuni, dintr-un oras nesemnificativ, rezultatele mele academice nu promiteau nimic deosebit, etc. Totusi era o chemare interioara, o viziune din interiorul meu, pe care o tot discut cu Dumnezeu. Pana acum modul cum m-am indreptat spre implinirea ei sa fost ca a melcului din articolul anterior, am fost surprins. Recunosc ca am avut obstacole si tensiuni foarte mari, dar care mai mult m-au propulsat decat infundat. Inteleg ca munca si smerenia, ma vor tine inainte pe acest drum. Vulnerabilitatea si slabiciunile sunt prezente ca in toate vietile, dar in interiorul meu este „profetia”, acolo este ceea ce voi deveni sau va deveni cineva vreodata. Darul meu spiritual nu este unic si il au multi, insa caracterul impiedica pe acesta sa fie roditor. Nu stiu daca am fost clar in ce am spus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s