Motive de viata

1. Cel putin 15 persoane din lumea asta te iubesc intr-un fel sau altul. (e real)

2. Singurul motiv pentru care cineva te-ar uri este pentru ca doreste sa fie exact ca si tine. (un proverb spune: „O critica pe fata este un compliment mascat”)

3. Un zambet de-al tau poate bucura pe oricine, chiar si pe cei care nu te plac. (zambetul este exprimarea sufletului, chiar si cei mai urati oameni aduc lumina printr’un zambet. Daca suntem onesti putem recunoaste asta)

4. In fiecare seara, CINEVA se gandeste la tine inainte de a adormi. (toti avem pe cineva. Gandeste-te si tu la el, sau EL)

5. Insemni totul pentru cineva. (daca tu renunti sa mai crezi asta, va fi o durere pentru cel pentru care tu insemni totul)

6. Esti deosebit(a) si unic(a). (oamenii si lumea te vrea pe tine asa cum esti, daca imiti pe cineva te va respinge, ei te vor pe tine, autentic (a) si original (a). )

7. Cineva despre care tu nici macar nu stii ca exista, te iubeste. (poate fi de la coala, servici, vecin; un admirator al tau)

8. Cand faci cea mai mare greseala, ceva bun iese din asta. ( „Toate lucrurile lucreaza spre binele celui ce iubeste pe Dumnezeu”)

9. Cand crezi ca lumea asta ti-a intors spatele, mai uita-te o data. ( durerea ne face sa andim negativ, dar credinta poate reveni in forta)

10. Intotdeauna adu-ti aminte de complimentele primite. Uita remarcile neplacute. (lupta pentru tine, lupta pentru oameni, lupta pentru Dumnezeu!)

  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s