Democratia fara Dumnezeu = demono-cratie

Citeam pe blocul Teologia la zi si am gasit un articol despre satanism si cunosc din ceea ce spune si as vrea sa trag si eu semnalul de alarma.

Iata articolul:

„Din 1966 când s-a înfiinţat Biserica Satanei, La Vey a vrut să aducă pornovizualitatea în prim planul vieţii cotidiene şi a adus-o, a vrut să încurajeze arta neagră/satanistă, care să sfideze orice urmă de religiozitate existentă şi asta s-a întâmplat şi a vrut să imprime lumilor democratice:
1. ideea egoismului profitabil, a egoismului managerial,

2 ideea iluminării omului printr-o intelectualizare a sa ruptă de orice recurenţă la religie şi

3 ideea sexualizării persoanei, a transformării ei într-un mecanism care produce şi oferă plăcere

şi acestea trei sunt în curs de implementare.

Cei care nu au habar de planul de satanizare elegantă a lumii postmoderne, vor trata cu indiferenţă comentariile noastre. Dar cei care sesizează amănuntele deloc întâmplătoare, din ce în ce mai viguroase în viaţa noastră cotidiană, cred că înţeleg faptul, că brandul lumii în care trăim, viitorul ei, marca ei nu este lăsată la voia întâmplării, ci lucrurile sunt împinse spre o zonă underground a civismului.

Sustin ideea fratilor!

Am cercetat o vreme lucrurile acestea, egoismul care il vedem si la noi insine explodand, iluminarea pe orice cale (cu exceptia bibliei, foarte interesant, insa alte carti sacre se accepta), si veacul placerii in care traim, aduce nu doar placere in trup, dar si otrava in suflet. Suntem inundati, abuzati si sedusi cu aceste lucruri.

Motoul satanistilor este acesta:

“Astăzi, ca întotdeauna, omul are nevoie să se bucure de sine aici şi acum, în locul unei aşteptate răsplătiri în cer”

Oare cati dintre cei ce citesc acum nu au exact acest moto? Hai sa fim sinceri, sa nu ne eschivam. Trag acum semnalul de alarma! Luati seama la radacinile acestui moto! Vor aduce consecinte pe masura (iadul). Poate niciodata nu ne-am gandit ca a pornit dintr’o zona asa de intunecata. Dar realitatea asta este!! Faceti ceva!

Nu cred ca trebuie sa luptam in casele noastre impotriva acestui lucru! Ci tot pe acolo pe unde vin aceste lucruri, prin internet, si mass-media.

Asa ca fratilor datii durmul, avem la indemana aceeasi arma.

Folositi cu scop blogurile!!

 

5 gânduri despre „Democratia fara Dumnezeu = demono-cratie

  1. „Satanismul modern” a inceput prost.Trebuia sa-si spuna punctul de vedere aici , la vedere.Nu pe mailuri. Si aceea este o adresa, nu un mail. Ca sa ajungi la mail trebuie sa le vizitezi site-ul. Nu e o metoda chiar corecta.Racolarea nu se face pe mailuri,trebuie sa stii sa-ti expui punctele de vedere si sa le propovaduiesti liber, fata de toata lumea.Seamana a smecherie satanismul asta.Daca nu vrem sa vedem ce au de zis, aici..Asteptam cu mare nerabdare!!

  2. imi place voia buna. 🙂 Dar l-am sters pentru ca noi vorbisem ceva in particular si tu ai continuat in comentariu, ceilalti erau nedumeriti. Nu prea am inteles Iov 37,7. Dar ma voi mai gandi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s