3 gânduri despre „Muslim Demographics

  1. Oricat ar fi de inspaimanator pentru unii, eu vad chestia asta ca un lucru bun. Musulmanii intotdeauna au fost oameni cu respect fata de traditie si fata de credinta. Sunt convins ca ne va merge mult mai bine daca vom fi condusi de musulmani, decat ne e acum cand suntem condusi de liberali.

    Bineinteles, ca sa putem vedea lucrurile bune trebuie sa vedem in musulmani altceva decat ceea ce vor americanii sa ne arate.

  2. Va fi vai de capul nostru daca se va impune legea sharia-legea islamica,homosexualii vor fi spanzurati si adulterinii omorati cu pietre.Asta este scopul islamului:sa islamizeze lumea,daca citit coranul veti vedea nenumarate indemnuri la lupta impotriva non-musulmanilor

  3. marius, stai linistit ca nu e chiar asa rau. Ce spui tu e valabil in cazul siitilor care sunt o minoritate. Musulmanii sunt in general oameni buni si corecti. Cel putin cei cu care am avut de-a face au fost oameni care m-au impresionat intr-un mod placut.

    In plus de asta, tu zici ca o eventuala dominare musulmana ar fi rea doar pentru ca homosexualii si curvarii vor fi ucisi? Avand in vedere ca ei fac mai mult rau decat bine nu vad de ce ar trebui sa ii luam in considerare. Din acest punct de vedere o dominare musulmana ar face mai mult bine decat rau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s