O fotografie care ma misca

sudan.jpg

Puteti sa credeti? Este adevarata. Este din Sudan, acea pasare urmareste copilul care ii poate deveni prada. Stiu ca in Sudan din cauza foamei unii copii sunt abandonati. Acest copil este ca cel din Ezechel 16,5

Sper ca inima noastra sa se faca mai buna, sa fim mai recunoscatori pentru ce avem si sa il cautam mai mult pe Dumnezeu.

4 gânduri despre „O fotografie care ma misca

  1. asa este am luat fotografia de pe un site unde erau mai multe in genul asta, dar nu am citit articolul. Extraordinar mai fratilor, ce pot face oamenii pentru popularitate, bani.

  2. Salut,
    Fotograful se numea Kevin Carter, a castigat premiul Pulitzer pentru acea fotografie facuta in Sudan, in 1993! Nascut in Africa de Sud, s-a sinucis la doar 33 de ani prin „Carbon monoxide poisoning” in cabina masinii sale. Interesanta este scrisoarea pe care a lasat-o in urma: „I am depressed … without phone … money for rent … money for child support … money for debts … money!!! … I am haunted by the vivid memories of killings & corpses & anger & pain … of starving or wounded children, of trigger-happy madmen, often police, of killer executioners…I have gone to join Ken if I am that lucky.”
    Se pare ca acea imagine (si altele) l-a urmarit pana la moarte!
    PS
    ma bucur ca postarea mea cu Allen-Graham ti-a placut si tie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s