Daniel Zafiris nu a parasit fotbalul!

Daniel Zafiris nu cred ca a parasit fotbalul, ci adauga ceva necesar in sport, educatie spirituala si psihica, necesara unui invingator adevarat. As recomanda un film in directia asta Facind the Giants.

Felicit de asemenea ziarele: Pro Sport si Evenimentul Zilei pentru ca au publicat lucruri cu adevarat bune din sport. Ati observat la sportivii romani, ei sunt foarte talentati, dar psihic cedeaza uneori pe final. Nu v-ati intrebat dece? Probabil este nevoie de putina educatie spirituala pentru a da radndament maxim in trup.

8 gânduri despre „Daniel Zafiris nu a parasit fotbalul!

  1. din pacate unii parasesc sotii si copii, dar este foarte normal sa parasesti fotbalul,a „societate”urata i care se invart sume mari de bani cu care s-ar putea face multe lucruri mult mai utile.eu sincer il felicit sa vreu sa fie binecuvantatde Dumnezeu si tot El sa-l calauzeasca pe restul vietii sale pe acest pamant ca tot ceea ce face sa fie pentru slava lui Dumnzeu.

  2. Asa este, in sport se intampla multe lucruri rele, sportivii fac multe lucruri compromise, insa pentru ca ramura aceasta a existat dintotdeauna si va exista, pentru ca omul se si recreeaza, este bine ca sa imbunatatim domeniul, si cei ce sunt chemati de Dumnezeu sa faca asta, trebuie sa o faca cu responsabilitate.

    Partea cu sumele mari de bani si mie mi se par exagerat de mari cateodata.

    In rest, voia Domnului primeaza cum spuneti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s