Noi suntem cea mai citita biblie pe care o au oamenii!

Titlul acesta a fost inspirat de la colegul meu Ruben O.

De multe ori noi dam vina pe oameni, pe rautatea lor, impietrirea lor in al urma pe Dumnezeu. Poate ca este adevar in aceste afirmatii, dar nu adevarul de baza. Realitatea este ca noi adesea sunem responsabili de roadele pe care le aducem pentru Dumnezeu, de aici si logica faptului ca El ne va trage pe noi la socoteala. Noi suntem lumina lumii ne spune Domnul Iisus. Cel ce este in intuneric cu ce este de vina ca lumina este pusa sub obroc? Sau daca noi suntem sarea pamantului insa ne-am pierdut gustul, cum sa fie impiedicata rautatea oamenilor? De multe ori pocaitii se prefac a fi puri oameni seculari. Le este teama sa arate ca ei sunt altfel. De teama discriminarii probabil.

Dumnezeu a ales sa fie impreuna lucratori cu noi. El ne-a incredintat noua slujba impacarii. Aum de ce dam vina pe El ca nu lucreaza? Sau dam vina pe cei de langa noi ca nu ne asculta?

Ei nu pot sa se dedice unui Dumnzeu fata de care noi suntem mai putini dedicati decat sunt ei lumii, afacerii, sau hoby-ului lor.

Cel mai mult influentam atunci cand suntem noi insine, neprefacuti, cand nu suntem falsi, dar daca noi insine cu adevarat suntem dedicati lui Dumnezeu. E greu sa te prefaci ca esti crestin adevarat cand de fapt nu esti. Nu poti ascude asta mult timp. Unii prin exemplul lor negativ, impiedica pe unii care ar vrea sa vina la Hristos dar sunt impiedicati de exemplul lor negativ. Oamenii evita sa se asocieze cu oamenii care au o marturie rea, in societatea, cat si in biserica. Si au dreptate. Pe acesti crestini cu numele si Dumnezeu ii va respinge intr-o zi daca nu se pocaiesc.

Pocaitii nu trebuie sa fie mandri ca sunt crestini, ci sa se faca tuturor totul in mod constient pentru ca unii sa fie castigati pentru Hristos. Oamenii nu sunt interesati de ce ai sa le spui cat sunt interesati de cat iti pasa de ei. Nu ai cum sa iti pese de oameni daca nu te rogi pentru ei, daca nu iti doresti fierbinte binele lor, fericirea lor eterna si cea pamanteana. De aici de la sentimentul de ati pasa de cineva vin toate celelalte cuvinte de bine. Si interesul pentru cineva se dezvolta prin rugaciune pentru cineva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s