Imposibilul = ceea ce nu am incercat niciodata

Perseverenta te uimeste de ceea ce poti face.

untitled.jpg

untitled1.jpg

untitled2.jpg

untitled3.jpg

untitled4.jpg

untitled5.jpg

untitled6.jpg

untitled7.jpg

Asa este si calea credintei, uneori crezi ca nu poti merge mai departe, dar prin puterea lui Dumnezeu se poate, si culmea este ca Dumnezeu iti garanteaza ca intotdeauna vei reusi cu El

Photo – Ovidiu Thiery

11 gânduri despre „Imposibilul = ceea ce nu am incercat niciodata

  1. Soul: multumesc
    Simplulgand: in viata si pe mine ma caracterizeaza acelasi mod de gandire. 🙂 . Fotografia arata si ca poti reusi mai mult decat presupui uneori.
    Dadatroll: nu stiu daca melcul era beat, 🙂 probabil n-ar fi avut vigoare

  2. ba, dai niste exemple de te doare capu`…”asa e si calea credintei”?????…daca spuneam sub pozele alea „asa iti convingi prietena sa faca –, prin perseverenta si o sticla de vodka vei reusi mereu” , mi`ai fi dat dreptate??Pentru ca ce am spus eu e la fel de adevarat cu ce ai spus tu.

  3. nu`mi mai cenzura comentariile…nu injur, nu spun blasfemii…nu mai cenzura si nu mai edita comentariile, sau nu mai intru pe blogul tau…faci cum crezi….

    cat despre comentariul tau…”nu`l ai pe dumnezeu de partea ta”….e absurd.daca l`as avea pe dumnezeu de partea mea, mi`as convinge prietena „mereu”??

  4. David, am facut o eroare, sorry, am vrut sa pun la mine in comentariu acel „iti recomand” si l-am pus la tine.
    Cat despre prima corectura, nu a fost cenzura, ci o curatire a comentariului tau de termeni obsceni (anal, sex), sper sa nu ii mai folosesti.

    Dumnezeu este de partea ta doar atunci cand faci voia Lui; deci nu ai putea sa iti convingi prietena „mereu” pentru ca El nu va fi niciodata de partea ta in cazul asta.

    Omule fi mai relaxat, nimeni nu te judeca pentru ceea ce crezi/faci si recunoastem toti ca nu suntem perfecti, facem si noi ce putem, crestem, invatam! 🙂 Sper sa primesti indemnul asta.

  5. 1.anal, sex nu sunt termeni obsceni, ci naturali.
    2.sunt foarte relaxat, insa ma aprind usor cand vad cenzuri sau modificari de orice fel aduse comentariilor/ideilor mele(si nu doar pe bloguri…sunt pur si simplu un sustinator fanatic al libertatii de exprimare)

  6. Pt. David
    Pacat ca ai un nume de imparat, limbajul tau lasa de dorit. Aici cineva si-a exprimat parerea personala in ceea ce priveste trecerea peste lucrurile care ti se par imposibile, daca nu iti convine sau te deranjeaza nu posta. Probabil ca esti ruda cu Kerosen de esti asa de inflamabil, calmeaza-te. Daca libertatea ideilor tale exprima miscarea mintii tale atunci esti jos de tot baiete.

  7. A asocia ideea de a-l avea pe Dumnezeu, cu mi-as convinge prietena …=obscenitate, blasfemie, paganism.Doar in culturile pagane era ideea de a avea o divinitate pentru practici sexuale/fertilitate…David eu cred ca nu ai involuat ajungand la o gandire pagana…pari un om inteligent. Sper ca fost doar un accident…

Lasă un comentariu