Tu pe cine cauți să mulțumești?

„Dacă veţi asculta aceste porunci, dacă le veţi păzi și împlini, Domnul Dumnezeul tău va ţine faţă de tine legământul și îndurarea cu care S-a jurat părinţilor tăi. El te va iubi , te va binecuvânta și te va înmulţi; va binecuvânta rodul trupului tău și rodul pământului tău, grâul tău, mustul și untdelemnul tău, rodul cirezilor tale de vite și rodul turmelor tale de oi, în ţara pe care a jurat părinţilor tăi că ţi-o va da.” (Deuteronomul 7:12-13)

Atunci când cineva ascultă de Dumnezeu, de fapt se instaurează o relație. Trebuie să fii tot mai conștient de ea, și prin Cuvânt și Duhul Sfânt să o întreții. Să asculți de Dumnezeu după Cuvânt în viața de zi cu zi, să nu te temi de nimic, să pui pe Dumnezeu mai presus de orice, să îți mărturisești orice păcat, să te cutățești de orice rău, să nu apună soarele peste păcatele tale.

Dacă vei face acest lucru bine, cu toată inima și toată curăția, Domnul te va iubi și te va binecuvânta. Binecuvântarea ta în viață nu vine din univers, din legile naturii, ale vieții, sau de la nevrednicii oameni. Binecuvântările vin direct de la Dumnezeu, sau nu vin în mod temeinic. Dar pentru asta trebuie să fim conștienți că Dumnezeu este de neînșelat. Dacă vrei să Îl mulțumești și cauți la fața Lui, nu pot să fii „șmecher” să ții cu alții și mai puțin cu alții, să nesocotești pe cei mai mici ca tine și să lingușești pe cei mai mari ca tine. Toate acesta nu merg! Ci va trebui să fii drept și curat cu toți.

Iată la cine trebuie să te uiți – la Dumnezeu! Pe El să îl mulțumești, să Îl respecți și totul va fii bine!

Tu pe cine cauți să mulțumești?

PS dintre toți, cel mai nefast este să încerci să mulțumești pe toți oamenii de-o dată…

Un gând despre „Tu pe cine cauți să mulțumești?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s