5 gânduri despre „Aaron Russo – despre evenimente regizate

  1. Hmmm… e de discutat asupra acestui subiect. Un prim lucru care imi vine momentan minte e ca americanii au deja dolarul, ce rost are sa infiinteze amero-ul?
    O sa mai revin cu niste pareri.

  2. Interesant,multe lucruri pe care nu le stim, exista si multe lucruri(a se interpreta actiuni) care se petrec pe planeta nu le cunoastem adevaratul motiv,dar …pentru ca exista un mare „dar”,avem pe DUHUL LUI DUMNEZEU care ne ajuta sa putem distinge ce se petrece dincolo de vorbe: spre exemplu:multe imgini din „septembrie-blocuri” sunt mai mult decat cusute cu ata alba si desemenea atacul asupra celei mai mari cladiri din lume”hexagonala” de pe acelasi teritoriu este mai mult decat trucata as dori sa vedeti ce am vazut si cu ajutorul DOMNULUI ISUS ,le ve-ti vedea in aceasta vara.Iar cat despre razboiul din SE-Asia inceput ca sa puna mana pe resursele de petrol stiau multe persoane,in presa britanica au aparut multe voci care au spus citez…a fost un razboi fara sens,ne luptam cu fantomele pentru ca in aproape 4 ani de razboi nu am vazut nici o arma bacteorologica(pentru ca acesta fusese telul initial) si cine a fost catalogat , asa zis t…(baiat rau) nu a fost pentru ca noi hotaram ci pentru ca ordinele veneau mai sus decat din tara „noastra” si acest”noatra” se referea la tara unde locuiesc in prezent.Personal nu am incredere in internet si nici in mijloacele mass media pentru ca sunt foarte usor de trucat si folosit.CEEA CE VA SPUNEAM LA INCEPUT AVEM DHUL SFANT AL LUI DUMNEZEU care ne ajuta sa distingem binele de rau si chiar daca unii „lupi” par a fi „oite” ii vom identifica dupa faptele lor.Stim cine este tatal minciunii si cui ii place sa rapeasca sa junghie si sa ucida,iar toate aceste actiuni pana in prezent au fost :minciuna,ucidere(si cei mai multi morti au fost civili)ex:razboiul din tara vecinilor nostri,spitalul de acolo(care a fost distrus si apoi au spus ca era depozit de munitie,si a fost distrus cu o singura racheta dar a lipsit explozia munitiei…pt ca nu exista),si cel mai mult doreste sa creeze confuzie si indoiala,pentru ca asa vor fi cel mai usor de coordonat masele de oameni.Nu va lasati inselati de aparente,drumul spre iad este pavat cu intentii bune.Si amintitiva de Adam si Eva,ce mesaj au primit :GENEZA 3/4 iar rezultatele sau mai bine zis consecintele le stim cu totii.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE IN TOATE ACTIUNILE VOASTRE CARE SUNT DUPA VOIA LUI!Toni-Londra.

  3. Ah!!! am uitat ce era mai important… nu luati seama (concentrati)la evenimente,pentru ca ele trebuie sa vina CI PRIVITI TINTA LA CRUCEA DOMNULUI ISUS,SI VESTITI EVANGHELIA VESNICIEI,pentru ca cel rau isi trage beneficiile atunci cand noi ne complicam cu amanunte si detalii interminabile si …irosim TIMPUL CARE TREBUIE INVESTIT IN : PROPOVADUIREA EVANGHELIEI ORICAREI FAPTURI !!!DOMNUL ISUS SA BINECUVANTEZE !!!
    Toni-Londra.

  4. Incredibil dar adevarat. Si mie toate evenimentele mondiale din ultimii 20 de ani, inclusiv asa zisa revolutie de la noi si din Europa de est din 1989, mi s-au parut prea cusute cu ata alba, deci ca nu este ceva curat, dar niciodata nu m-am gandit la o astfel de interpretare. Am totusi o intrbare pe care i-as pune lui Aaron Russo, ,, De ce dezvaluie tocmai acum aceste evenimente si nu atunci cand ele au avut loc mai exact cu 11 luni inainte de 11.09.2001, cand a fost contastat?,, Nu cumva a fost inselat cu ceva in aceasta afacere in care a avut si el un rol poate important si acum vrea sa se razbune? Cum poate fi atat de linistit ,,sa puna capul pe perna si sa doarma,, cand mii de vieti au fost distruse, iar intr-un anumit fel a contribuit si el prin tacerea lui la aceasta?. In rest sun de acord cu fratele SPINU TONI pe care nu il cunosc personal, dar il salut si Domnul sa-l binecuvanteze. Deasemeni Domnul sa va binecuvanteze si pe dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s