Global Day of Prayer – Ziua Mondiala de Rugaciune 1

Dragi frati si surori,
Astazi am intrat in cele 10 zile de rugaciune pregatitoare pentru Ziua Mondiala de Rugaciune. Credinciosi din toate cele 220 de natiuni ale lumii si-au anuntat participarea la ZMR.
Indemnul de rugaciune pentru ziua de azi este:

ZIUA UNU

Joi 21 mai

TREZIRE

Tatal nostru care esti in ceruri…

 • pentru ca Dumnezeu sa trezeasca si sa uneasca poporul Sau ca o singura familie inaintea Lui.
 • pentru crestinii nestatornici sa se pocaiasca si sa se intoarca la Dumnezeu ca Tata, invatand sa se supuna si sa se increada in El.
 • Pentru miscari noi de rugaciune, care cauta tronul de har cu persistenta.

Daca poporul Meu… – 2 Cronici 7:14

Pregatindu-ne sa ne intalnim cu Dumnezeu ca popor al Sau: Prezentati-va inainte lui Dumnezeu ca slujitorii Sai iubiti, rascumparati prin moartea lui Cristos. Raspundeti chemarii Lui de a sluji impreuna cu altii. Rugati-va ca multi altii sa se adune inaintea Lui ca familii, biserici si ca un singur popor din toate natiunile.

***

Va rugam sa cititi Ghidul de Rugaciune atasat, pentru cele 10 zile de rugaciune premergatoare Zilei Mondiale de Rugaciune si Rugaciunea pentru Intreaga Lume.

Bisericile, Comunitatile si Organizatiile Crestine Evanghelice din Bucuresti organizeaza la Arenele Romane / Parcul Carol o intalnire de rugaciune si inchinare comuna prilejuita de Ziua Mondiala de Rugaciune intre orele 14:00 – 18:00 si de evanghelizare intre orele 18:00 – 20:00.

5 gânduri despre „Global Day of Prayer – Ziua Mondiala de Rugaciune 1

 1. Rugaciunea e puterea care misca mana CELUI ce are putere sa miste lumea, iar acela este Dumnezeu.

  Vrei sa ai o viata de crestin autentic?
  Vrei ca prin viata ta sa se vada ca esti cu adevarat un copil al lui Dumnezeu?

  Nimic mai simplu… comunica cu Dumnezeu in fiecare zi cat mai mult… si asta o poti face doar prin citirea Cuvantului Sau(BIBLIA) si prin rugaciune… Dumnezeu sa te binecuvinteze!

  apropo… nu am apucat sa spun… frumos blog… am apucat sa citesc doar cateva articole… dar imi plac… Dumnezeu sa va binecuvinteze frate Florin cu multa putere din puterea Sa!

  Stoica Timotei, ITB an I 🙂

 2. Da… la acel blog a aparut o eroare si a fost sters… dar, fiindca trebuie sa privesc tot inainte si sa nu ma las batut, am creat un nou blog cu o noua perspectiva mai variata… sunt sigur ca Dumnezeu va inspira articole pe care le voi scrie si nadajduiesc ca majoritatea articolelor sa fie adresate inimii, nevoilor celor ce citesc…

  noul meu blog este: http://tanarliber.blogspot.com

  Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  mototey 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s