12 gânduri despre „Peisaje de primavara

 1. Foarte frumoase imaginile! Te inspira la maretia, frumusetea si gloria lui Dumnezeu. Viata nu e dreapta dar Dumnezeu e bun. (Life is not fair but God is good.)

  1. Gina, ma bucur sa te citesc din nou pe aici :). Asa este, imaginile te inspira la maretia lui Dumnezeu, daca am putea privi doar la El, ne-am umple de aceste simtaminte minunate, si nedreptatea vietii nu ar mai avea putere asupra noastra. Probabil de aceea suntem indemnati sa ne uitam doar la El.
   Bine ca suntem in trecere pe aici si ca suntem escortati de El insusi! 🙂
   Sa fi binecuvantata!

 2. Nu pot decat sa ma inclin in fata Creatorului acestor maretii. Mie una, fie ca le vad in poze, fie ca le vad in realitate, mi se taie rasuflarea si parca ma blochez in fata lor, raman si privesc si …atat.

  1. Da Cristina, faptul ca ramai si privesti si… atat. Cred ca asta spune mult despre ceea ce vezi, si cred ca asta ii place lui Dumnezeu sa facem cu privire la toate lucruile pe care le-a creat El pentru noi.
   Ma bucur sa te vad din nou pe aici! 🙂

 3. Sunteti simpatici, si va citesc mereu randurile si va port in rugaciune(ce importanta are daca este primavara sau nu)adevarul ca ochii a miliarde de oameni s-au inchis si se vor mai inchide(si nu vor vedea ce vedem noi) si poate nu au de mancare sau adapost ;dar copiilor LUI,EL le da posibilitatea sa isi bucure ochii si sufletul cu astfel de minunatii.Nu cred ca este ceva mai minunat decat sa apreciem ori de cate ori avem sansa sa admiram Lucrarile si MANA LUI DUMNEZEU,in natura sau in viata noastra…!sa aveti o zi binecuvantata !!!

 4. Superbe peisaje,si cand te gandesti ca totul a fost creat din nimic,pt.ca maretia lui D-zeu sa se oglindeasca in toate aceste sclipiri,splendori.
  Nimeni nu este ca El:mare,minunat,sublim,………

  Ce minunat ,ca ne a creat si pe noi oamenii dupa chipul si asemanarea Lui si ne-a dat menirea cea mai inalta dintre toate fapturile.sa stam intr-o neintrerupta legatura cu creatorul nostru. 🙂

 5. stia eminescu ce stia atunci cand a scris scrisoarea 1 lumea creata de demiurg cu toate frumusetile ei!………………………….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s