Apara valorile familiei! SPUNE NU HOMOSEXUALITATII !

Preiau aceasta stire de pe site-ul „Apologeticum„.

Simt ca nu este suficienta implicare in directia aceasta. Insa trebuie sa facem asta, nu avand in vedere ce va iesi din asta, ci pentru ca asa este drept si normal. Acesta este motivatia pentru care toti ar treubi sa facem.

marsul-pentru-familie1-afis

MARŞUL PENTRU FAMILIE.

PĂSTRAŢI VALORILE TRADIŢIONALE! NU NE UCIDEŢI VIITORUL!

Mai multe organizaţii nonguvernamentale, între care Federaţia Pro-Vita, Alianţa Familiilor din România şi Forul Ortodox Român organizează vineri 22 mai, ora 17, în Piaţa George Enescu (lângă Ateneul Român) un Marş pentru Familie. Scopul acestuia este de a afirma valorile tradiţionale ale familiei, de a trage un semnal de alarmă referitor la presiunile tot mai puternice la care sunt supuse familiile şi copiii lor, de a spune NU libertinajului, încurajării avorturilor şi propagandei homosexualităţii.

Pentru noi, oamenii, familia şi copiii sunt dintotdeauna elemente esenţiale ale vieţii sociale. Ele conferă stabilitate socială, un sistem de raportare în care ne-am găsit mereu echilibrul şi singura posibilitate de a ne continua existenţa ca fiinţe omeneşti.

În ultimii ani însă, sub pretextul unor „valori alternative”, suntem asaltaţi de tendinţele sinucigaşe ale speciei.

Nu ne recunoaştem în ele, nu ne regăsim în ele, sunt străine de spiritul românesc, sunt împotriva firii şi militează pentru dispariţia omenirii. Propaganda împotriva vieţii duce la pervertirea deprinderilor, la disoluţia reperelor noastre, la anarhie şi beznă. Mineriadele avorturilor, ale homosexualilor şi ale libertinajului nu plantează panseluţe în viaţa noastră!

Veniţi, aveţi curaj, militaţi pentru viaţă.

E timpul să proclamăm împreună firescul, normalitatea, viaţa. E marşul împotriva morţii. E marşul pentru familie. E marşul pentru copii. E marşul pentru nepoţi şi strănepoţi. Pentru ca ei să apuce să mai existe…

Nu lăsa lumea să se termine odată cu tine!

Vă invităm să participaţi la un eveniment pentru afirmarea valorilor în care credem, care ne-au făcut posibili până aici şi de aici încolo: familia formată din bărbat şi femeie, familia în firescul ei, familia zămislitoare de copii, dreptul la viaţă al fiecărui copil, din prima clipa a concepţiei.

Pentru că suntem prea mulţi cei care stăm deoparte, pentru că propaganda morţii e din ce în ce mai puternică, vă invităm vineri, 22 mai, ora 17:00, în faţa Ateneului Român, din Piaţa George Enescu să spunem DA vieţii, împreună!

Împreună la „Marşul pentru familie”.

3 gânduri despre „Apara valorile familiei! SPUNE NU HOMOSEXUALITATII !

  1. cand oamenilor le merge bine alearga dupa senzatii decazand pana acolo incat sa ajunga la homosexualitate fara sa tina seama ca nu este nimic mai degradant in aceasta lume . dar ce poate fi mai distructiv pentru un crestin decat sa se aduca asemenea acuze mincinoase la adresa sa . dumnezeu sa-i nimiceasca atat pe homosexuali cat si pe nemernicii care aduc acuze mincinoase la adresa altora . amin

  2. @ioanquixote si pe tine sa te fereasca ca bun crestin ce pari de mania sa ! eu stiu ca un crestin isi iubeste aproapele indiferent de crucea pe care si-o duce fiecare

    as vrea sa vad astfel de ‘manifestatii’ si pentru scopuri mult mai practice. sunt atati copii care mor de foame, atatia oameni saraci si nebagati in seama de nimeni … amenintarea reala asupra viitorului copiilor si nepotilor este saracia, lipsa educatiei primare si a asistentei medicale … in nici un caz homosexualitatea. imi doresc sa-i vad pe adevaratii crestini si pe adevaratii romani ca iau atitudine privind lucrurile cu adevarat grave, lucruri care au consecinte reale … nu imaginare !
    faptul ca sunt copii care mor de foame, mame care nu-si pot creste copii este mai real si mai grav decat homosexualitatea

  3. yve, lipsa moralei e mult mai daunatoare decat lipsa hranei. Fara hrana suferi fizic. Fara morala crestina suferi sufleteste. Fara hrana ramai fara viata lumeasca. Fara morala crestina ramai fara viata langa Dumnezeu, care face ca chiar si viata lumeasca sa fie insuportabila.

    Nu e homosexualitatea singura problema din lumea in care traim, dar daca vrem sa traim mai bine sau daca vrem sa ne putem intretine familiile intr-un mediu propice unei vieti crestine trebuie sa punem capat homosexualitatii si in general tuturor actiunilor care nu au ca sursa morala crestina, buna cuviinta si dragostea adevarata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s