Anne Panican

Am primit pe mail acest cuvant de la inmormantarea Annei Panican, sotia fratelui Ion Panican, pastor in Biserica Penticostala din Sebastian – Bucuresti.

Am fost impresionat de cuvintele dansului de dragoste si de nobletea sufletului din aceasta stare delicata. Am auzit numai lucruri frumoase despre dansul, acum le simt doar din aceste putine cuvinte. Vi le impartasesc si voua.

Dumnezeu sa il mangaie si sa binecuvinteze cu mult har pe slujitorul Lui impreuna cu intreaga familie!

„Scumpa este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.” Ps. 116,15


sotia-lui-panican

Mult iubita mea Anne, Îi mulțumesc din toată inima bunului Dumnezeu, pentru cei 25 de ani de viață petrecuți împreună cu tine, ca soț și soție. Îți mulțumesc și ție din toată inima pentru dragostea ta, pentru bunătatea ta, pentru sprijinul tău și pentru înțelegerea fără margini pe care ai avut-o față de mine și față de lucrarea la care sunt chemat. Ai fost și vei rămâne pentru totdeauna o femeie minunată. Te rog să ne ierți pentru tot ce ți-am greșit vreodată! Scumpă Anne, eu știu că acolo unde ești acum, înțelegi mai bine decât noi rostul vieții, știi mai bine decât noi ce înseamnă viață și moarte, ce înseamnă viață veșnică și moarte veșnică, și mai știu de acum care este dorința arzătoare din inima ta bună, pentru noi toți cei ce ne aflăm astăzi aici pentru a conduce trupul tău neînsuflețit pe ultimul drum. Dorința inimii tale este ca noi toți să ne întoarcem la Dumnezeu, să-L cunoaștem și să-L slujim pe Dumnezeu cu scumpătate, pentru mântuirea și binecuvântarea noastră și a celor dragi nouă. Să-ți spun acum și dorința din inima noastră: din inima mamei tale Helly, din inima fetei noastre Alexandra, și din inima mea, soțul tău. Dorința noastră este să trăim mai departe o viață plăcută lui Dumnezeu, ca să facem bucurie Domnului Isus, Mântuitorul lumii, și să facem bucurie și inimii tale bune.

Da, draga mea Anne, eu cred în învierea morților și în viața ce va să vie. De aceea îți spun: Fii binecuvântată și pe curând! Și pentru a împlini rânduiala noastră zilnică, îți spun și astăzi că te iubesc din toată inima!

Soțul tău Ioan, fata ta Alexandra, și mama noastră, Helly, împreună cu toți cei dragi.

La revedere scumpă Anne și Dumnezeu să te binecuvânteze! Amin! Râşnov, 11 aprilie 2009 – O zi cu soare

5 gânduri despre „Anne Panican

 1. L-am intalnit prima data pe fr. Panican la nunta mea, cand s-a nimerit sa fie prin Timisoara. A avut amabilitatea sa tina predica de nunta, care mi-o mai aduc aminte si acum. Apoi l-am mai intalnit prin tara si ultima data la Montreal, Canada acum vreo 5 ani. E un nume cunoscut in Biserica Romaneasca.
  Era un om plin de invatatura, dar si de umor. Vocea lui calda si calma te facea sa-l respecti.
  Imi pare tare rau sa aflu despre moartea sotiei lui.
  Trebuie sa-i fie extrem de greu.
  Domnul sa-l mangaie. Am sa ma rog pt. el.

 2. Am avut onoare sa o cunosc pe Doamna Mihaela fiindu-i elev nu-mi vine a crede ca s-a terminat asa de brusc cu viata unui om extraordinar de bun prin valoarea ei incontestabila din toate punctele de vedere.Sper ca vinovatul sa fie pedepsit crunt.Iar spiritul ei va fi vesnic in inimile noastre.Dumnezeu s-o ierte

 3. Doamna Profesoara de germana, imi lipseste asa de mult, am iubit-o asa de mult, era ca o mama pentru noi, dar ma bucur ca intr-o zi o voi vedea la Domnul.
  Pentru ca cine il iubeste pe Dumnezeu si crede in el intr-o zi v-a fi cu el in Vesnicie.
  Mihaela, ve-i ramane pentru totdeauna in inima si in sufletul meu.

  Vermisse dich ganzzzzzzzzz arg meine liebe.
  Wenn ich die Augen zu mache, Erinnere mich wie du Didi besucht hast, uns besucht hast, du fehlst uns soooooo sehr.
  Erinnere mich wie du mir zwei Note 10 gegeben hast im einem Tag.
  Die Stunde bei dir waren soooooooo schön. Als Kind damals habe getreumt Deutsch Lehrerin zu werden, und jetzt bin ich mehr als das, bin seid 10 Jahre in Deutschland, und arbeite als Altenpflegerin, in einem Senioren Zentrum.
  Danke, meine liebe, für alles was du mir gelernst hast, du warst ein Großes Vorbild für mich.
  Ich hatte dich soooooooo lieb
  Vermisse Dich sehrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
  Ich bin was ich bin, durch dich, du warst eine superrrrrrrrrrrr liebe Lehrerin für mich, alle haben dich so geliebt.
  Deine Mama hat etwas schönes geschrieben, und es ist wahr.
  „DIE ERINNERUNG
  IST EIN FENSTER
  DURCH DAS ICH DICH SEHEN KANN
  WANN IMMER ICH WILL“

  Vermisse Dich ganzzzzzz argggggg.
  Hatte dich so lieb.
  Aber eines Tages werde ich bei Gott sein und da werden wir uns wieder sehen.
  Die Erinnerung bleibt für IMMER
  In Jesus Christus Liebe Magdalena
  .

 4. Meine liebe Vermisse Dich ganzzzzzzzzzzzzzzz arg.
  Ich hatte dich soooooooooo lieb.
  Du bleibst für immer in meinem Herzen.
  Jeden Tag mit dir war ein Geschenk Gottes!

 5. Imi pare rau de ce sa intimplat acestei familii,am cunoscut aceste 2 persoane in urma cu 30 de ani cind erau profesori la scoala gen.144 bucuresti,chiar ma gindeam cind ajung acasa sa organizez o reuniune cu profesori si elevii care eram .Domnul Panican o persona minunata care stia sa te incinte cu cuvintele sale sa te faca sa mergi inainte in viata.
  Eu eram din o familie modesta si in scoala noastra sa organizat o tabara la Pucioasa si datorita lui ca a stiut sa vorbeasca mamei mele am reusit sa merg in prima si singura tabara din viata mea,aici a fost si ajutorul lui dumnezeu. SINCERE CONDOLEANTE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s