Lugoj – întâlnirea anuală de rugăciune

Legat de situația de la Lugoj, din informații autentice din sfera comunității de care aparțin, vreau să dau câteva detalii despre acest caz care a fost mediatizat de Andrei Croitor pe youtube.

Aceea este o întâlnire de început de an pentru rugăciune între bisericile din localitate, care se face prin rotație în bisericile participante. Aceste întâlniri datează din timpul perioadei comuniste, când se întâlneau pentru a se ruga, a se sfătui cum să facă față regimului și să se întărească. Dacă ne gândim la felul cum a început și ne transpunem în acele vremuri, cred că ar fi nepotrivit să ne gândim la ce s-a spus despre această întâlnire.

Rescunosc că nu sunt cele mai bune discursuri cele care au fost expuse, cele ziditoare posibil să fii fost omise, și poate că au fost de folos.. Eu cred că aceste întâlniri au degenerat, ele nu sunt ecumenice, ele sunt de rugăciune, dar frații nu au veghet și au lăsat pe alții să își promoveze propriile idei. Nu trebuia fratele Nelu să spună că nu sunt multe diferențe, căci sunt, și nici părinții slujitori să spună despre unirea cultelor, că nu suntem de acord. Cultele au o apropiere mai mare sau mai mică de adevărul scripturii, dar în bisericile noastre oamenii pot fii foarte apropiați de Dumnezeu sau foarte depărtați, așa că Dumnezeu de aceea ne îngăduie diferiți, că El oricum își face lucrarea.

2 gânduri despre „Lugoj – întâlnirea anuală de rugăciune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s