Faptele rele nu sunt compensate de cele bune!

In popor foarte multi oameni cred ca daca faca fapte bune, prin asta le compenseaza pe cele rele, care sunt mai multe acelea decid destinul vesnic al cuiva.

Compensarea fapteleor rele cu cele bune, este asa de anormala aceasta sitagma ca nici in lumea noastra nu se practica, care se presupune ca este mai rea decat cea viitoare. Daca un om ucide un alt om dar in acelasi timp el face doi copii in propria familie, judecatorul nu va zice: „Uite ai ucis un om, dar ai dat nastere la alti doi, deci esti absolvit de vina!” (?!?!) Sau daca cineva fura bani de la o banca si apoi ii da la saraci, judecatorul nu ii va spune: „Tu ai furat banii de la banca aceasta dar i-ai dat la cei saraci, deci ai facut o fapta buna cu ei, esti absolvit de vina!” E aberant asa ceva. Daca in lumea noastra este asa, cum putem spera sa fie in lumea de dincolo asa.

Daca ar fi sa ne intrebam ce spune Scriptura despre fate bune, ele trebuiesc facute dar abea dupa ce eu ma pocaiesc de pacatele mele si cred in Hristos. Eu fac fapte bune nu ca sa fiu mantuit, doar Hristos imi poate da mantuirea. Eu fac fapte bune pentru ca sunt mantuit si atunci primesc si motivatie, puterea de a face bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s