Un gand legat de Nokia

Concernul finlandez Nokia vrea sa inchida o filiala in Germania si sa deschida una in Romania. Nemtii cred ca ar fi o palma de imagine aceasta mutare. Deja cativa au fost concediati in Germania si procesul de mutare este pe rol.

Ma gandesc la un lucru spiriutal. Dupa ce Coreea de Sud si-a deschis portile lui Hristos prin evanghelie, biserici, chiar si in parlament sunt aprox 30% crestini, prosperitatea a venit ca prin minune in acea tara.

Romania a facut un pas bun, a aprobat statutul nou al evanghelicilor (baptisti), in europa sunt recunoscute bisericile evanghelice ca fiind cele mai sanatoase si pline de har, prin blogosfera, evanghelicii au o usa deschisa se pare, nu sa evanghelizeze, dar sa aibe dreptul sa vorbeasca.

Nu pretind ca profetesc, dar astfel de miscari in diverse tari, au adus binecuvintari pe toate planurile, pentru ca Dumnezeu nu se lasa dator niciodata.

“Neprihanirea înalta pe un popor, dar pãcatul este rusinea popoarelor.” (Proverbe 14:34)

3 gânduri despre „Un gand legat de Nokia

  1. vizavi de cazul Nokia, cred ca nu trebuie sa ne bucuram prea mult, caci nu se stie cati purici o sa faca pe la noi si apoi o sa-si mute productia in Republica Moldova, Azerbaidjan sau China. Asa ca sa fim in continuare cu picioarele pe pamant. Sunt tare curios cat timp profitul lor va fi reinvestit in Romania.
    Daca, ar fi sa dau un exemplu care sa ilustreze citatul din Sf Scriptura, m-as gandi la cativa presedinti de stat care s-au facut de rusine in fata popoarelor lor cat si in fata altor popoare (celebrul Bill Clinton, mai noul Sarkozy – cand a aparut „parfumat” la o conferinta de presa, presedintele Israelului Moshe Katzav -care a fost ceva mai „puternic” decat Clinton).
    Iar exemple de conducatori credinciosi care au condus popoarele lor dupa legi inspirate de Dumnezeu vedem in Vechiul Testament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s