Dumnezeu are nevoie doar atat cat ai

“Apoi a poruncit noroadelor sã sadã pe iarbã, a luat cele cinci pâini si cei doi pesti, si-a ridicat ochii spre cer, a binecuvântat, a frânt pâinile si le-a dat ucenicilor, iar ei le-au împãrtit noroadelor.” Matei 14:19

Oamenii vad ca nu au multa putere, ca nu au multa pricepere, abilitati, etc si pentru asta se inhiba si nu mai vin la Dumnezeu pentru ca nu au cu ce. Ei de fap au, dar au putin. Este suficient cat ai ! Ceea ce nu poti face tu, face Dumnezeu.

Odata Iisus a spus ucenicilor sa dea de mancare la peste 5000 de barbati, fara sa mai numaram femeile si copii. A spus asta ca sa ii incerce dar si ca noi sa invatam astazi o lectie. Ei au raspuns imediat: “N-avem aici decat cinci paini si doi pesti!” Prea putin pentru 5000 de barbati. Aveau dreptate ? Da !

Iisus le-a spus : « Aduceti-i la Mine ! » I-au adus si Iisus dupa ce a binecuvantat a dat la toti si au mancat s-au saturat si au strans 12 cosuri cu farimituri.

Ce nu poate sa faca Dumnezeu cu putinul tau daca il aduci in fata Lui ? Vino la El cu putinul tau ! El iti spune « Da-le tu oamenilor sa manance ! » (poate trebuie sa ii inbarbatezi, poate trebuie sa ii hranesti va vaduva pe Ilie si care nu i s-a mai terminat undelemnul apoi, poate trebuie sa canti si sa ii mangai pe oamnei, sau sa faci orice fel de bine) Nu te uita ca nu ai mult sa le oferi, inainte sa oferi ceva pune in bratele lui Iisus si dupa cel va binecuvanta, da cu indrazneala ! Va ajunge si daca vor fi peste 5000 de barbati !

Un gând despre „Dumnezeu are nevoie doar atat cat ai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s