Despre mine, blog si scop

Simt nevoia sa ma introduc intr-un fel, au navalit cititorii, dar stiu ca intrebarea de baza este: cine este “Blog crestin”? Mai putin conteaza acum ce scriu eu. 🙂

Am început blogul din iniţiativa proprie, personala, nu reprezinta o institutie. Sunt pastor, ati dedus probabil, nu puteam avea inregistrari si fotografii din conferinta fara a fi acolo. Am vazut de departe pe “Patratosu”. Cred ca nu l-am confundat, era cu laptopul in brate, nu cred ca scria pe blog totusi. 🙂 M-a ajutat sa il recunosc dupa fotografia aceea cu mustata.

Am fost motivat sa incep blogul de versetul: „Lumina trebuie asezata pe un munte inalt”. Nu imi plac discutiile despre oameni in general, dar imi plac cele despre caracter, constiinta, Dumnezeu. Un alt motiv pentru care am creat blogul este de a lua temperatura generatiei mele, de a fi familiarizat si de a intelege limbajul si preocparile generatiei contemporane, imi este teama sa nu traiesc intr-un “turn de fildes”, pierzand contactul cu realitatea. Am dorinta de a iesi afara din mediul meu de viata, la oameni, si adaptat la programul meu, timpul meu, Blogul este o usa potrivita, oricum vroiam sa scap de pierderea timpului la tv, calculator, sau „vegetatie”. Oricum “cuvantul” reprezinta exercitiul meseriei mele. Mai stiu ca nu toti oamenii au timp sa citeasca si sa aprofundeze curentele de gandire, ideile care apar si vreau sa ma alatur altora care dau o replica evanghelica la ceea ce se intampla, la problemele vietii, (acelea pe care le pot intelege).

Numai bine

3 gânduri despre „Despre mine, blog si scop

  1. Mă bucur să fie cât mai multe bloguri ale creştinilor, pentru că un creştin are o ”Veste Bună” de adus oricărui suflet, chiar şi pe internet. Iar dacă sunt discuţii constructive toţi avem de câştigat. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

  2. Multuesc Cristian si tie la fel iti doresc. Voi sunteti doi care lucrati? Sau este doar o imagine familiala? Oricum aratati foarte frumos.

    Lia: Multumesc de incurajare si sper sa fie constructiv ceea ce fac crestinii. Stiu ca pot, Cristian a dovedit asta, cel de sus,:) stiu ca si altii pot, sper sa fie bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s