Pentru cei neroditori

Când Maria a auzi ca va naște un fiu, și ea nu știa de bărbat, îngerul Gabriel i-a spus: „Duhul Sfânt va veni peste tine, și puterea celui preaînalt te va umbri!” Luca 1,35.

Te gândești că nu ai rodit, că nu poți să faci ucenici? Răspunsul este acesta: „Duhul Sfânt va veni peste tine, și puterea celui preaînalt te va umbri!”

Prin eforturile tale ai încercat și ai încercat, ai eșuat de mai multe ori, ba a ieșit mai rău decât erai înainte și te gândești: Doamne ce voi face? Puterea celui preaînalt te va umbri, Duhul Sfânt va veni peste tine! Atunci când El va începe să lucreze în Tine, toate eforturile tale zadarnice din trecut vor fi uitate, vei fii roditor, vei avea fii, vei lăsa o lucrare frumoasă în urmă!

Gândește-te la ce spune Dumnezeu, este adevărat, asta este calea! Dacă spui nu o să meargă, am încercat atâtea lucruri. Duhul Sfânt nu este comparabil cu nimic! Dar am făcut păcate, am greșit. Sângele Domnului te iartă dacă vii cu toată inima la El! Dar a trecut mult timp de când nu am adus nici un rod, nici Maria nu mai avusese fii înainte! Mergi pe mâna lui Dumnezeu! Crede-L pe cuvânt!

„Căci nici un cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere!” Luca 1,37.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s