Biserica Crestina Sanjiang din Wenzhou

BmTq7mVIAAAVY6u (2)Am găsit acest articol pe ”NewsNetCreștin”

Citește și articolul acesta!

 

Ziarul Telegraful, din Marea Britanie, raporteaza ca guvernul comunist din China a hotarat sa duca la infaptuire planul lor de a demola Biserica Crestina Sanjiang din Wenzhou. Echipe de demolare au inceput sa demoleze parti din structura bisericii, care a devenit un simbol de rezistenta impotriva Partidului Comunist care tine stransa religia intr-un mod draconic.

Un profesor cu numele de Yang a afirmat ca guvernul comunist este tot mai mult in discomfort cu numarul tot mai mare de crestini in China.
church1_2894780c
Stim cu totii lupta diabolica dusa de comunisti in tarile comuniste din Europa, cum a fost si in Romania, care faceau tot ce era posibil ca sa zdrobeasca crestinismul, care a fost o amenitare in ochii lor, impotriva ideologiei comuniste si a invataturii marxist leniniste ateiste.

Dar asa cum a spus Bob Fu, un activist crestin si presedinte al Grupului Ajutor pentru China, care este bazat in Texas: ,,Istoria a dovedit, si va dovedi inca odata cu acest caz, ca inca o alta trezire spirituala va avea loc dupa acest nou val de persecutie.”

Partea cu trezirea este adevarata. Tot mai multe vesti de prigoana primim in ultimul timp, este o vorbă din timpul bisericii primare: „Sangele martirilor a fost samanta bisericii ce a urmat”. Oamenii sunt tot mai decazuti datorita inmultirii pacatului cu ajutorul internetului, si rabufnesc tot mai mult pe crestini, care ii impiedica sa isi implineasca poftele si planurile lor. Eu nu cred că este vorba de creștini aici, ci de Hristos în esență. Însă creștinii sunt cei prigoniți pentru că au legătură cu Hristos. Este vorba de ridicarea păcatului tot mai mult, și de conflictele acestuia cu biserica lui Hristos. Cel rău luptă și din exterior, dar și din interior, cum bine observați. Cei ce au candelele pline cu untdelemn, vor rămânea până la sfârșit și vor sta în picioare înaintea Fiului lui Dumnezeu. 

„Cel neprihănit va trăi prin credinţă.”  (Romani 1:17)


sursă foto

sursă foto 2

Un gând despre „Biserica Crestina Sanjiang din Wenzhou

  1. Salut,
    Ai un blog foarte frumos si cred ca ti-ar place sa vezi un studiu foarte apreciat deja in lumea intreaga, facut in 22 de ani de un crestin fara apartenenta religioasa, referitor la profetiile despre Iisus (Yeshua), despre Israel, despre cele 23 de Legaminte incheiate de Dumnezeu (YHWH Elohim) cu oamenii, descoperirea faptului ca Legile din Noul Testament, se regasesc de fapt in Vechiul Testament si nu numai.

    http://salveaza-ti-viata.blogspot.fr/

    Merita citit pana la capat !

    O zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s