Insiders movement

Insiders movement = este o miscare de recunoastere a crestinilor in interiorul unor religii necrestine, care au avut intalnirea cu Hristos sub forma unor revelatii speciale si personale cu persoana lui Isus Hristos. Toate acestea fara sa stie acest lucru ei au trait o experienta autentica. Musulmani, budisti, hindusi. Multi marturisesc despre “omul in alb”. Cand ei il intalnesc pe Isus din Biblie il recunosc din visul lor, sau revelatia lor.

Crestinii din vest ii sprijina pe cei din estul lumii, ii sprijina ca si crestini din interior. Acesti crestini din vest ii cunosc pe cei din est, acestia din est raman in religie, se poarta ca si budisti, musulmani, insa toti stiu ca au avut experienta mantuitoare cu Hristos. Toate acestea pentru ai proteja pe „crestinii insider”  de marturaj si de a perpetua lucrarea aceasta in zonele mai critice spiritual.

Aici exista o discutie, daca ei sunt lasi, pentru ca nu accepta pe fata convertirea lor, riscand martirajul si faptul ca in cadrul religiilor si zonei lor pot face lucrare in felul acesta, in anonimat.

Ei fac misiune, sau se ascund? Ideea predominanta este ca ei fac misiune, de aceea pastreaza legatura cu crestinii din alte zone cresetine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s