Fotografii cu morala !

cooperation1

sdsadsad

Prezint niste fotografii sugestive 🙂

Oare de cate ori nu cadem in aceste greseli, atat in prima, cat si in a doua? Dar cum descrii tu aceste doua greseli? Personal cred ca sunt foarte comune. 😀

13 gânduri despre „Fotografii cu morala !

 1. buna Florin. ceea ce vad eu, este ca imaginile ne arata EGOISM, ceea ce avem fiecare dintre noi. la sfarsit ilustreaza faptul ca daca invatam sa lasam de la noi si ne gandim si la celalalt ne facem viata mai ushoara. so, ai grija de cel de langa tine si vei trai bine! Domnul sa ne ajute!

 2. super Florin,cu magarii mi-a placut.Cred ca acest lucru este prezent si in vietile noastre,cam fiecare pt el,ce bine e cand ne ajutam unii pe altii!!!!!!!!!!

 3. Sincer, trebuie sa-mi traduceti si mie a doua imagine, ca nu inteleg. Ce legatura are mielul cu adidasul? Ce ii ofera lupul mielului de fapt?

 4. Te salut Lavinia! Nu stiu daca esti prima data pe aici.. 🙂

  🙂 Mi s-au parut interesante si complementare ideile voastre.

  Cand am vazut a doua fotografie m-am gandit ca lupul vrea sa ne antreneze intr’un joc pe care nu-l putem castiga. Alergatura dupa lucrurile lumii, firii, etc. Ar trebui sa refuzam oferta si sa alergam intr’o directie unde putem fi cu siguranta castigatori. Mielul ar trebui sa alerge la mama lui, la Pastorul lui (in cazul nostru Hristos). Sper ca ma fi facut inteles. 🙂

 5. este prima data cand dau un comenariu insa ti-am vazut toate link-urile pe care le-ai trimis. doar la asta am avut..curaj sa dau comentariu. dar le urmaresc pe toate pt ca sunt cu invatatura si iti multumesc pt ele.

 6. gadjokillo:

  nu cu spirit critic spunem greseli, ci constructiv 🙂 , ma-ndoiesc ca nu pricepi tu.

  Victor:
  ai descris bine si cu Lavinia prima fotografie, de aceea eu am trecut direct la a doua 🙂

  Rodica:
  super observatiile tale, mai ales ce cu ofertele lupului 😀

  Lavinia:
  tine’o tot asa! 🙂
  Multe binecuvantari iti doresc!

 7. In primele trei poze magarusii sunt flamanzi dupa felul lumii si aici sunt de acord cu celelalte comentari. In a patra isi vin in fire si sunt de acord ca amandoi trebuie sa se uneasca in fapte inclusiv in faptul de a manca impreuna,iar intr-a cincea si a sasea poza trec la fapte la fel ca fiul risipitor Luca 15:11-32. In ultima poza cu lupul si mielul sunt de acord cu ce a spus Rodica si Florin, lupul fiind diavolul iar mielul crestinul. Lupul a incercat sa ispiteasca si pe Mielul lui Dumnezeu, adica pe Domnul Isus Hristos, Matei 4:1-11; Marcu 1:13; Luca 4:1-13. Observam ca Domnul Isus a biruit prin Cuvantul lui Dumnezeu, ,,Este scris,,. Puterea noastra este limitata dar prin Cuvantul lui Dumnezeu suntem biruitori, pentru ca atunci nu mai este lupta noastra este lupta lui Dumnezeu, iar El este Atotputernic. Sa ne incredintam in mana Lui puternica si El va Lucra, dar sa nu uitam primul pas il facem noi, ne incredintam in mana lui Dumnezeu, pentru ca diavolul racneste ca un leu,1 Petru 5:6-11. Domnul sa va binecuvanteze

 8. Buna Florin.
  Astazi am avut in sfarsit putin timp sa intru si nu mica mi-a fost mirarea sa vad si aceste poze cu morala. Prima ilustratie a fost extrem de sugestiva pentru ca binecunoscuta vorba „unul hai si altul cea'” nu duce la nimic. Intelesul meu a fost ca daca suntem atenti la nevoia celuilalt sau macar comunicam asta intre noi la un moment dat, vom reusi sa obtinem toti cea ce ne dorim. Numai impreuna putem cateodata sa obtinem ceea ce nu putem de unii singuri!
  La a doua ilustratie, sincer, am inteles altceva la prima vedere. Ma intrebam de ce e mielul atat de linistit in preajma lupului. Ma intrebam de ce nu simte primejdia….si am tras concluzia ca „atata timp cat lupul are deja gura plina mielul poate fi linistit”…:(( Am vizionat astea impreuna cu Cata si ea personal a zis ca nu intelege a doua imagine in nici un fel dar incercand sa-i descriu intelegerea mea, impreuna, discutand am ajuns la intelegerea ca lupul vine cu dar(cadou)la miel dar de fapt vrea sa-l manance. Mielul e linistit caci nu vede din start intentia rea a lupului. Dusmanul vine cu intentii bune pentru a ascunde in spate gandul misel. Mai e o vorba care spune ca „drumul spre Iad e pavat cu intentii bune”….asa ca mare grija din partea cui vin darurile /cadourile/ispitele !!!
  Apoi am citit si comentariile voastre si mi-a parut bine sa citesc si alte perspective din care s-au vazut pozele. Mi-a placut cel mai mult cea cu „…ar trebui sa fuga la… pastorul lui…”
  Adevarat !!! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 9. Am auzit de curand o vorba legat de versetul: „Satana racneste ca un leu”.

  Pe vremea lui Iov Satana se „plimba”, cutreera pamantul (Iov 1,7); de cand a fost infrant de Leul din Iuda (Hristos), este mai agitat, racneste ca un leu. El nu este leu, doar racneste.

  Daca intelegem diferenta, ne dam seama ca a fost infrant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s