Usi deschise la calvar

Crucea lui Hristos a fost un moment important in istorie, a shimbat multe vieti si a adus cel mai mare numar de urmasi in ciuda diversitatii lor. Ce s-a intamplat la cruce? Acolo au fost deschise patru usi:

1.Usa imparatiei lui Dumnezeu – Pentru ca la cruce i-a spus prima data unui om: “Astazi vei fi cu mine in rai” Deci este posibil de acum inainte sa mergem in Imparatia lui Dumnezeu.

2.Usa inimi umane – sutasul de la cruce a spus: “Cu adevarat acesta a fost un om neprihanit”. Oamenii au inceput sa inteleaga de acum inainte cine a fost cu adevarat Iisus.

3.Usa locuintei mortilor – multi oameni sunt morti, macar ca traiesc. La cruce se spune ca: “Stancile s-au despicat si mortii au iesit afara din morminte”. Astazi nu mai conteaza ca esti morti spiritual, sufleteste, Hristos te poate invia.

4. Usa slujirii spirituale – perdeaua in Templu sa rupt de sus in jos. Pana la cruce, slujeau doar preotii, dar atunci, perdeaua din templu care despartea slujba preoteasca de cea laica a fost rupta de sus in jos. De acum nu sjujesc doar preotii, ci avem un singur Preot, pe Hristos, iar noi toti avem Duhul Sfant si slujba preoteasca. Noi toti il putem sluji pe Dumnezeu acum in Duh si in Adevar.

Aceste usi au fost deschise cu pretul sangelui scump al lui Hristos, si nu pot fi inchise niciodata de mana omului.

Domnul sa deschida usa si pentru tine!

6 gânduri despre „Usi deschise la calvar

  1. Slavit sa fie Domnul pentru aceste mesaje!
    Iar pentru familia fr. pastor un citat, cadou de Pasti:
    „Sublima ca nici o alta zi, datatoare de nadejde si tihna, aureola cu sclipirile gloriei Canaanului de sus si curcubeul harului nespus de mare si de felurit al dragostei lui Dumnezeu este ziua invierii Domnului Iisus Hristos.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s