Guitar Hero

Am vazut clipul acesta despre jocul „Guitar Hero”, si am ramas uimit cat de bine reda mentalitatea generatiei noastre IT.

Astazi tinerii la scoala si la servici nu vorbesc prea bine, pe mess seara da !?!?

Unii au trecut de la fotbal natural la cel virtual, ca aici au mai multi parteneri, adversari !?!

Nu exagerez, si eu folosesc calculatorul, insa exista o realitate pe care nu stiu cat de multi mai vor sa o vada, exista tendinta de a iesi din natural, real, si a intra in virtual; de a lepada naturalul in favoarea virtualului. Ajungem sa nu mai pretuim, sa parasim naturalul in schimbul virtualului. Acea lume virtuala se alcatuieste cu un clik, lumea naturala cere un pret obijnuit, asa cum e in viata. Aceasta e psihologia, in lumea virtuala ti se ofera totul de-a gata, gratis, si datorita efectului audio-vizual tu traiesti aceeasi experienta. Dar chiar daca traiesti aceeasi experienta este totusi ireeal.

Lumea virtuala va creea tot mai multi oameni imaturi, nedezvoltati in lumea reala, de aici apar diversele crize cu „realul”.

Concluzia:

Sa incercam sa controlam noi virtualul, sa ne serveasca el noua, nu noi pe el. Sa nu ne lasam dominati de el, atunci vom continua sa fim noi insine in realitate.

Un gând despre „Guitar Hero

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s