Un inger a plecat, cine ii va lua locul?

Fratele Vasile Branzei a fost un inger al lui Dumnezeu, nu l-am cunoscut decat din carti si din mesaje mp3, insa va spun sincer, intre predicatorii romani mai in varsta am avut cateva repere intre care si fratele Vasile Branzei. Va recomand din inima un mesaj al fratelui pe care eu il indragesc foarte mult. Este in boxa laterala, il puteti asculta sau descarca.

 Fratele Vasile Branzei a lasat o mostenire de invidiat in umra, chiar rar se mai vad astazi astfel de lucruri, in Bucuresti a lasat cea mai mare biserica din oras, in lume a lasat un fiu, care este aproape cel mai implicat si vizibil pentru lumea celor pocaiti. Dumnezeu sa fie slavit si sa binecuvinteze si pe altii cu astfel de mosteniri. Avem dreptul sa poftim la exemple de acest gen (cred eu).

In Israel intotdeauna cand pleca un mare om al lui Dumnezeu de fiecare data urma altul: dupa Avraam, Isaac, dupa Moise, Iosua, dupa David, Solomon, dupa Domnul Iisus ucenicii, apostolul Pave.

Fie ca plecarea fratelui Vasile Branzei sa ne determine pe cat mai multi sa ii urmam exemplul!

Condoleante familiei Branzei, ramasa printre noi.

cu drgoste

Florin S.

Un gând despre „Un inger a plecat, cine ii va lua locul?

  1. „Ochii n-ar avea curcubeul, daca inimile n-ar avea lacrimi.” Chiar daca ploaia lacrimilor invaluie inimi, curcubeul legamantului ne-arata, ca acolo unde s-au dus inaintasii credintei noastre, vom ajunge si noi.”Scumpa este inaintea Domnului, moartea celor iubiti de El”.La revedere frate Vasile Branzei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s