Despre smerenie

E importantă smerenia! Ca să faci ce spune Dumnezeu, trebuie să lași din ale tale. Trebuie să renunți la lucrurile deșarte care îți consumă timpul, trebuie să nu mai faci lucrurile care te fac să te simți important (ă), este o importanță deșartă! Este un drum străin! Tu ești valoros (ă) prin creație, ai fost făcut (ă) după chipul lui Dumnezeu, vei pierde această slavă dacă nu ascuți de Dumnezeu! Smerenie înseamnă să asculți de Dumnezeu din oficiu, chiar și dacă nu știi ce va urma să îți spună. Să nu te mai menajezi atât: că ai nevoie și de asta, și de aia, să mergi și acolo, să te vezi și cu ”x”. Fii realist (ă), acestea sunt mofturi lumești. Acestea sunt surogatele insuficiente și amăgitoare ale lumii. Mergi pe calea cealaltă, alege-L pe Dumnezeu! Mergi pe calea Lui! Dar fă-o cum trebuie! Fii hotărât! Fii ferm! Crezi că El nu îți va răspunde cu aceeași monedă? Tu de asta ai nevoie! Știi că așa îți va face. Sufletul și conștiința îți confirmă asta.

”O! de M’ar asculta poporul Meu, de ar umbla Israel în căile Mele!  (Psalmi 81:13) Într’o clipă aş înfrunta pe vrăjmaşii lor, Mi-aş întoarce mîna împotriva protivnicilor lor;”  (Psalmi 81:14)

Atunci înălțarea ta ar fi sigură, mai sigură decât viața ta, pentru că cerul și pământul trec, dar cuvintele lui Dumnezeu rămân în veac.

Oricine se va înălţa, va fi smerit; şi oricine se va smeri, va fi înălţat.  (Matei 23:12)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s