A mai trecut un an, nu-ți pierde credința!

religionDomnul a zis: „Simone, Simone, Satana v’a cerut să vă cearnă ca grîul. Dar Eu M’am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta; şi dupăce te vei întoarce la Dumnezeu, să întăreşti pe fraţii tăi.“  (Luca 22:31-32)

A îți pierde credința nu înseamnă a te lepăda de Hristos neapărat, ci și a rămâne inactiv în trupul lui Hristos. Poate că ai fost încercat greu anul acesta, însă Scriptura spune că nu peste puterile tale. Urmărește calea de ieșire, ea există întotdeanua. Nu te lăsa înspăimântat de potrivnici.

Credința a fost cea mai importantă pentru încercarea lui Petru. Domnul s-a rugat pentru ea ca să nu i se piardă.

Credința este cea care îți dă viață: ”Cine crede în Fiul are viață !”. Ea te animă, ea îți dă mișcare. Dacă nu mai crezi, puține lucruri mai poți face.

Credința mobilizează totul în viața ta: studiul, rugăciunea, slujirea, implicarea. Credința îți dă curaj și îndrăzneală. Cine nu studiază, este pentru ca nu crede. La fel și cel ce nu se roagă.

Credința schimbă totul. Toate lucrurile sunt cu putințî celui ce crede. Credința te depășește pe tine însuți. Ești schimbat în toate aspectele tale înspre Hristos.

Credința face posibil totul. Petru a mers pe ape când nici el nu înțelegea cum, dar credea.

Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu, şi aveţi credinţă în Mine.  (Ioan 14:1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s