Credinta

“Armele cu care ne luptam noi nu sunt supuse firii pamantesti, ci sunt puternice, intarite de Dumnezeu ca sa surpe intariturile” 2Corinteni 10, 4

  Nu orice fel de lupta este sortita succesului, dar cele purtate prin armele luminii vor fi totdeauna onorate cu biruinta Domnului.

 Credinta – este prima arma pe care trebuie sa o folosim intotdeauna.

 “.. cel neprihanit va trai prin credinta” Habacuc 2, 4

 Credinta se bazeaza pe cuvantul neschimbator al lui Dumnezeu si nu pe senitimentele noastre schimbatoare. Nu putem sa nu ne bazam pe credinta in Cuvantul lui Dumnezeu. Si credinta este o incredere neclintita. Daca este neclinitita, inseamna ca permanent trebuie sa credem acelasi lucru, gandul nostru nu trebuie sa se abata nici o ideie la dreapta sau la stanga in nici un ceas din zi si din noapte, la orice varsta a vietii. Sentimentele, mintea noastra este schimbatoare, circumstantele, noi insine suntem in schimbare dar Dumnezseu este acelasi. Vom trai prin credinta, indiferent de ceea ce simtim, asa vom lupta lupta cea buna, prin credinta! 

Un gând despre „Credinta

  1. ,,Tot ce veti cere cu credinta prin rugaciune veti primi” MATEI 21:22. Credinta sfideaza invizibilul si creeaza mediul propice lucrarilor supranaturale.Credinta ca roada a Duhului Sfant aduce cerul in tine,credinta ca dar al DS,uneste cerul cu pamantul prin credinciosul care are acest dar si care identifica clar care este voia si planul lui D-zeu rugandu-se specific potrivit voii si planului lui D-zeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s