Cel mai bine acum e sa fii copil

 Cel mai bine acum e sa fii copil, ei se bucura de soare, rad, iarta greselite, se incred in parinti ca le va purta de grija (si chiar asa este), spun cuvinte frumoase, primesc cu bucurie urarile, cadourile, dulciurile. Isi doresc zapada, cei ce o au se bucura cu extaz de fericire de albul ei sclipitor. Si peste toate acestea sunt mai sfinti ca noi, adultii. Ma uit in jur la adulti, sunt asa de incurcati in gandurile lor, care se indreapta in fiecare zi numai in jos, spre pamant. Ce bine e de copii.. ei inca se mai pot bucura, inca mai pot fi fericiti, si din cauza asta inca pot fi curati si buni, spre deosebire, noi cei “maturi”..

 … dar mai exista o categorie de oameni care se pot bucura, acestia sunt copii lui Dumnezeu, care nu se deosebesc cu nimic de copii nostri, numai ca toata increderea si’o pun in Dumnezeu si primesc totul ca din mana lui, fara sa isi piarda responsabilitatea sau sfintenia cand fac asta, ba dimpotriva.

 Care va puteti bucurati asa, faceti’o!! Caracterul si puterea lui Dumnezeu ne permit sa experimentam aceasta bucurie! De mult gaseste Dumnezeu placere in credinta copilareasca a omului in El (vezi cazul parintelui Avraam, Noe, David, Ilie, Pavel si toti marii oameni ai lui Dumnezseu)

 Sa fiti binecuvantati! 

Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, nu nici un chip nu veti intra in imparatia cerurilor” Matei 18, 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s