Norbert Lieth – profetiile

Norbert Lieth, s-a născut în 1955 în Germania, implicându-se împreună cu soţia la scurt timp după întoarcerea sa la Domnul în lucrarea Misiunii Strigătul de la Miezul Nopţii. După absolvirea Şcolii Biblice din Montevideo (Uruguay), tinerii căsătoriţi au acumulat multe experienţe în diferite locuri de misiune din America de Sud.

Platforma pentru antrihrist este pregatita: sistemul platilor prin card, cu un „clik” poate fi aprobat sau dezaprobat, acceptat sau respins un om. Astazi sunt informatii amanuntite despre aproape fiecare om, Europa este gata pregatita, Irakul (babilonul cel vechi) este in plin proces de refacere, pregatire, pentru ce? Pentru ca Satan mereu a folosit locul acesta (unde se pare ca a fost Edenul vechi) pentru a unifica pamantul, asa cum a fost si la trunul Babel. Israelul este la locul lui, Ierusalimul, toate profetiile sunt la locul lor, implinite, omul mai trebuie sa vina, omul insuflat de spiritul lui Satan.

Evenimente apocaliptice care pregatesc crizele, pe care Antihrist va veni ca si salvator din aceste crize


Carti scrise de Norbert Lieth.

** Invitatie

– pentru cei care vor sa vina astazi va fi din nou intalnire cu Norbert Lieth la ora 19:00 la caplea – str. Dambovitei 9-11, sect. 6, marti 15 april.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s