Costel – „Pavarotti al romanilor” cucereste Spania – Gala 1-6

Costel Busuioc a cucerit Spania prin vocea lui care il imita pe celebrul Pavarotti.
Cu adevarat o inzestrare dumnezeiasca, el nu a facut multa educatie musicala, acum vor sa il indrume intrucat vad un potential extraordinar in el.

Ma bucur sincer pentru el si pentru romani!

Costel Busuioc a plecat in Spania in urma cu doi ani si lucreaza ca zidar. Este casatorit si are patru copii. Ministrul roman al Culturii, Adrian Iorgulescu, a anuntat ca intentioneaza sa ii ofere o bursa de studii de canto si teoria muzicii la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Iata galele la care a participat si a fost atat de apreciat.

gala 1


gala 2

gala 3

gala 4

gala 5

gala 6

gala 7

3 gânduri despre „Costel – „Pavarotti al romanilor” cucereste Spania – Gala 1-6

 1. Dincolo de ceeace este ”un minunat dar” – majoritatea oamenilor numindu-l ”talent”,
  Costel prin comportament demonstreaza, predica, arata ca este copil al Dumnezeului vesnic !Modest, curajos ( la unul din interviuri si-a marturisit public credinta !) merita sprijinul nostru prin rugaciuni. Rugati-va pentru familia lui, copilasi, rugati-va ca vedetismul sa nu patrunda in mintea lui ci, talentul lui sa fie pus in slujba Creatorului,
  spre lauda si gloria Lui !

 2. am auzit de acest costel,supranumit ,,pavarotti,,din gura persoanelor cu care lucrez in italia.Acum am intrat pe acest site…si am ramas cu gura cascata de ce voce are aceasta persoana.Dar in acelasi timp ma intristeaza un lucru…de fapt mai mereu se intampla asa.De ce se intampla ca marile talente care se nasc in romania…sunt descoperite in strainatate si apreciate de acei straini si nu de poporul lor?.De ce nu se da posibilitati mai mari si la persoane simple,umile,sarace,care poate ascund niste talente mai mari ca acest COSTEL,si de ce nu….cu siguranta se descopera talente adevarate ,nu ceea ce vedem azi pe posturi?Oare de ce Romania nu se trezeste niciodata?E o mare rusine pt noi.Multumesc

 3. Tatiana,
  ai dreptate, din pacate zicala lui Hristos este valabila si la noi: „Nici un prooroc nu este pretuit in patria lui”. Pe de o parte acolo a fost sansa lui sa se afirme, autoritatile romane am inteles ca i-au oferit o bursa de studii la academia de muzica, insa cred ca ofertele din afara sunt mai bune, si poate ca este si bine ca el sa mearga pe plan international cu darul lui minunat. Ar fi fost frumos sa plece din romania renumele lui (oricum, ne multumim si ca e roman). Sa stii insa ca daca ar fi plecat din roamnia, unii invidiosi s-ar fi grabit sa il trateze superficial.

  Legat de ce vedem astazi pe posturile tv, asa este, duzina si lipsa de talent, inzestrare, asa de putini sunt inzestrati din toti cati ies acolo sa ne impuie urechile.

  numai bine
  incantat de vizita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s