Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania!

 ziua-nationala-de-rugaciune-2008-m.jpg
Duminica 24 februarie se va celebra cu bucurie si credinta Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Este al patrulea an consecutiv cand credinciosii se unesc cu un scop precis – apropierea de Dumnezeu in rugaciune pentru binecuvantarea poporului roman !
Urmariti binele cetatii… si rugati-va Domnului pentru ea, pentru ca fericirea voastra atarna de fericirea ei! Ieremia 29:7 este motto-ul evenimentului.
Imaginati-va o Romanie aparte in care astazi in cel putin 1000 de biserici, de dimineata si la lasarea serii, credinciosii inalta cu putere rugaciunea : Doamne, binecuvinteaza Romania !
De anul trecut, romanii aflati departe de casa au hotarat sa fie in ruga cu noi pentru tara tuturor romanilor… Le multumim !
In plus, anul acesta ne rugam pentru marile evenimentele evanghelistice, organizate de Josh McDowell, Andrew Palau si Franklin Graham impreuna cu bisericile din Romania. De asemenea, motivele principale de rugaciune sunt ca :
Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. Parlamentul si Camera Deputatiilor – sa fie institutii in care Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii – sa fie institutii care sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile tarii – sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii si alti lideri sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. Sa se marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare ! Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina.
Multumim tuturor partenerilor media din tara si strainatate pentru colaborarea avuta spre Proslavirea Numelui Celui Vesnic, an de an.

2 gânduri despre „Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania!

  1. In Sibiu, are loc, lunar, intalnirea de rugaciune a tuturor bisericilor neoprotestante locale. Deci, 12 intalniri pe an in rugaciune comuna a bisericilor/denominatiunilor neoprotestante. Cu aceasta ocazie se inalta rugaciuni si pentru conducerea tarii, pentru parlamentari, ministri etc., etc.

    Ma bucur ca si altii fac acelasi lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s