Mesaj de cincizecime

Duhul Sfânt a fost trimis ca un Înlocuitor al lui Hristos (Ioan 14,16). El este Dumnezeu din Dumnezeu adevărat. El nu poate fi folosit sau manipulat în nici un fel. El nu poate fi ispitit, asemenea lui Dumnezeu, și este mai tare decât noi. De asemenea nu poate fi îngrădit și limitat de nimeni și nimic din lumea asta sau din cer.

Însă Duhul Sfânt vrea să te conducă, să te călăuzească, vrea să dirijeze viața ta (Fapte 16,7). Are nevoie de credința ta în El! El este în tine de la nașterea din nou. Nu trebuie să Îl cauți în exterior, dar pentru a fi plin de El, trebuie să te deschizi față de El, și mai mult decât orice, trebuie să asculți de El!

Hristos este motivul pentru care Duhul Sfânt locuiește în tine (Fapte 1,8). Prin jertfa Lui pentru păcatele tale ai primit dreptul să fii locuit de Duhul Sfânt. De aceea veghează să rămâi curat în continuare. Nici un gând să nu fie în afara voii lui Dumnezeu, dacă vrei ca Duhul Sfânt să rodească în Tine.

În final, trebuie să crezi că Duhul Sfânt este suficient pentru lucrarea pe care ți-a încredințat-o Hristos (Zaharia 4,6b)! Nu mai ai nevoie de nimic în plus: școli, oameni, instituții spirituale sau sociale. Duhul Sfânt este de ajuns! Este este tot ce ai nevoie. Crede în El și caută-L pe El!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s