Direcția bună

Înalţă-mi mărimea mea, întoarce-Te şi mângâie-mă din nou! (Psalmi 71:21)

Una din cele mai mari nevoi la ora actuală este rugăciunea aceasta a psalmistului: ”Doamne înalță-mi mărimea mea!” Multe tensiuni, neînțelegeri, neputințe s-ar rezolva, ar dispărea dacă am ținti cu toții mai mult aici. Lucrarea lui Dumnezeu este ceva așa de mare și mai presus de noi înșine! Trebuie să recunoaștem că avem nevoi să fim ridicați de Domnul, crescuți și înălțați. David la începutul domniei lui spunea: ”Eu sunt încă slab, măcar că am primit ungerea împărătească…” (2Sam.3,39). De aceea și la sfârșitul lucrării lui se scrie: ”Iată cele din urmă cuvinte ale lui David. Cuvântul lui David, fiul lui Isai, cuvântul omului care a fost înălțat sus de tot…” (2Sam.23,1).

Personal văd această nevoie ca fiind printre cele mai mari în lucrare. Păcatul, așa cum este invocat mereu, este un motiv neclar. Cu toții greșim și trebuie să mărturisim păcatele noastre, problema este superficialitatea, ușurătatea, nu ținem cuvântul, nu suntem disciplinați, muncitori, și nu ne îmbunătățim după Cuvânt, dimpotrivă ne plafonăm, încetăm să mai învățăm, să mai creștem. Stăm în lumea noastră mică și ne zbatem acolo. Cine vrea să crească și depune tot efortul pentru asta, nu contează unde este, el se îndreaptă corect, el merge în direcția bună, înspre Hristos!

Un gând despre „Direcția bună

  1. Avem nevoie de caracterul Domnului Isus si de Duhul Sau cel Sfant, sa ne asemanam tot mai mult cu EL, sa trecem biruitori prin toate cate vin peste noi, pentru ca Dumnezeu sa Se poate lauda cu noi cum S-a putut lauda cu Iov, si ca sa implinim lucrarea solemna la care am fost chemati : proslavirea Lui Dumnezeu indiferent de imprejurari. Domnul sa ne ajute pe toti ! Amin !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s