Mesajul nașterii Mântuitorului

nt-162

Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeți: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul. (Luca 2:10 – 11)

Un mesaj adevărat (”Îngerul le-a zis” v.10) – lăsați celelalte mesaje cu privire la data nașterii, la suprapunerea sărbătorii, mesajul a venit în cel mai autentic mod posibil, un înger din cer ne-a vorbit. Scopul acestor discuții lăturalnice este să astupe mesajul îngerului care trebuie auzit. Să nu îi lăsăm să facă asta!

Un motiv de bucurie pentru toți (”vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul” v.10) – Și eu am intrat în cursa de a limita bucuria. Îngerul spune: ”pentru tot norodul”! Lumea întreagă încă mai are salvare, nu este cu totul în întuneric (Isaia 9,1), încă mai are ceva bun în ea. Acest mesaj trebuie transmis cu putere!

Un Mântuitor (”Astăzi, în cetatea lui David vi s-a născut în Mântuitor” v.11) – Scopul lui Dumnezeu a fost să mântuiască, să salveze din păcat, nu să ne contrazicem, făcând pe înțelepții. Scopul lui Dumnezeu a fost ca oamenii să îl primească pe Hristos Domnul! Ar trebui să ne îmbrăcăm în bunătatea lui Hristos și să mai facem un pas înspre oameni pentru a mai salva pe cineva din generația noastră!

Sărbători binecuvântate în Hristos vă doresc!

sursă foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s