Despre refugiați

Clik pentru sursă
Clik pentru sursă

Vedem știrile cu privire la refugiați. Drumul spre Arabia Saudită, Yemen, este mult mai scurt, vorbesc aceeași limbă, au aceeași religie, nivelul de trai pe acolo este cel mai ridicat pe alocuri, iar musulmanii se laudă cu mila, dreptatea și întrajutorarea. Unii spun că nu beneficiază de aceleași drepturi ca în Germania: 8m pătrați pe refugiat, renta socială e mai consistentă și mai lungă. Acum cine vrea să creada asta, este liber să o facă. Dar este mult mai logic să înțelegi dorința de expansiune a islamului. Imperiul Roman s-a destrămat de când au invadat germanii într-un mod similar cu al celor de azi. Cei din zonele unde sunt campați refugiații mărturisesc violența, violurile, componența masculină atletică a refugiaților, gândirea militară a acestora – umblă în grupuri de 7-10 bărbați, se bat între ei, exact cum fac astăzi demonstrații militare marile puteri pentru arătarea forței. Cei mai persecutați în Siria, Irak nu sunt musulmanii, ci creștinii. Nu prea sunt între refugiați, la fel nici bătrânii, femeile și copii.

Ismael este primul copil al lui Avraam din Agar, știm rugăciunile lui Avraam pentru el, știm și răspunsul lui Dumnezeu la această rugăciune, spre suferința lui Isaac aș spune (Geneza 17,20). El este ca un măgar sălbatic care va lupta cu toate popoarele și toate popoarele vor lupta cu ei.

El va fi ca un măgar sălbatic printre oameni; mâna lui va fi împotriva tuturor oamenilor, şi mâna tuturor oamenilor va fi împotriva lui; şi va locui în faţa tuturor fraţilor lui.”  (Geneza 16:12)

Dumnezeu ne-a spus și noi știm cum este Ismael, noi nu avem dezavantajul europenilor fără biblie de a nu îi cunoaște, noi suntem ca și Israel care știm că ei sunt încăpățânați și hotărâți. Europa este prea politicoasă și democratică ca să câștige această bătălie. În luptă nu există reguli, orice drept acordat nu trebuie așteptat neapărat înapoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s