Ai încredere în Dumnezeu!

Probabil necredința este unul din cele mai neplăcute lucruri înaintea lui Dumnezeu, căci – ”fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.”  (Evrei 11:6)

Nu suntem siguri dacă Dumnezeu vrea. Știm că poate, dar oare vrea El? Asta este întrebarea!

Chiar dacă nu știm dacă vrea, trebuie să avem întotdeauna încredere în caracterul Lui, nu ne va dezamăgi dacă noi îi suntem fideli. Să avem încredere în deciziile Lui, că sunt cele mai drepte, cele mai bune, și cele mai rodnice. Șadrac, Meșec și Abed-Nego, nu au fost dezamăgiți când au rămas fideli lui Dumnezeu, chiar dacă nu erau siguri că vor fi ajutați. Nu știm dacă vrea, dar știm că tot ce vrea este spre cel mai mare bine al nostru. Știm că este bun. Nu știu totdeauna ce intenționează, ce vrea să facă, dar știu că întotdeauna alege ce este cel mai bine, cel mai corect, și dacă eu aș cunoaște toate detaliile aș alege exact ce alege Dumnezeu. Asta este ceea ce alege Dumnezeu.

Aș spune că nu contează că nu știu ce va face, atâta timp cât am încredere în caracterul Lui. Să nu ne slăbim prin îndoială, incertitudinea să nu ne frământe mintea și să nu ne risipească energia. Să Îl căutăm cu toată inima! Să facem tot ce găsește mâna noastră să facă, pentru că nu știm ce va îzbândi și ce nu. Să lucrăm cât este zi, noaptea nu vom mai putea! Faceți binele cu încredere deplină, nu pahar cu apă nu va rămânea nerăsplătit în Numele Domnului.

Fă tot ce poți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s