Nu renunța!

71615d37f545d4580451db3684a5c41e_1429726054_cropped
Clik pentru sursă

În viață nu este important ce găsești, cât ce cauți. Unii caută motive ca să se oprească din drum, alții caută motive ca să meargă mai departe. Nu e important ce găsești pe drum, ci ce cauți ca să găsești.

Nu renunța la a Îl cunoaște pe Dumnezeu pentru că El este infinit, așa de mare și înălțat. Continuă să îl cauți, El se bucură de acest lucru și vede de departe pe cei sinceri și serioși în ceea ce Îl privește. (Psalmi 138:6)

Nu renunța să mai fii sfânt, drept, pentru că oricum nu ești perfect. Dacă ești drept când ești perfect, este o realizare, dar când cauți să fii drept în ciuda faptului că nu ai multă putere, acesta este un lucru cu atât mai mare.

Nu renunța să te rogi un lucru când știi sigur că aceea este voia lui Dumnezeu. Dumnezeu lucrează, chiar dacă întârzie, răspunsul lui nu va înceta să vină. Continuă!

Nu renunța să crezi un lucru atunci când acela este scris în Cuvânt, este promis de Dumnezeu, atunci când Dumnezeu și-a pus credibilitatea Lui asupra acelui lucru. Nu îl dezonora prin îndoială, continuă să crezi, chiar dacă ești ca Noe, care nu văzuse ploaie, dar se pregătea de un potop.

Nu renunța!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s