Acceptarea

Dacă nu te accepți pe tine așa cum te-a creeat Dumnezeu, aceasta este cârtire la adresa lui Dumnezeu. A fost făcut un sondaj între mai multe mii de elevi în școlile din SUA și au fost întrebați: ”Dacă ai putea să schimbi ceva la trupul tău: să fii mai înalt, mai slabă, nasul altfel, temperamentul altfel, mai deștept etc. ai face acest lucru?” O majoritate covârșitoare au spus ”da” și au fost cele mai variate motive, multe legate de aparența exterioară, și ce a fost uimitor este că unele din cele mai frumoase fete din școli, erau nemulțumite de frumusețea lor, tot ar fi vrut să fie altfel… Asta arată cât de puțin ne acceptăm pe noi, și totodată cât de rebeli suntem prin acest lucru față de Creatorul nostru. Majoritatea nu sunt conștienți de acest lucru. Este așa de generalizată nemulțumirea și bombăneala interioară. Dumnezeu nu te poate insufla, nu te poate folosi și nici îmbunătăți dacă ești în continuare nemulțumit de felul cum te-a creeat. Este ca și cum la servici nu ești mulțumit de salariu, de ceea ce faci, și șeful știe acest lucru. Nu știu cât vei mai lucra. 🙂

În realitate ar trebui să înțelegem că Dumnezeu ne-a creeat pe fiecare, absolut pe fiecare, exact cum a vrut, dacă vroia putea să ne facă tari ca niște arhangheli. Putea, dar nu a vrut. A avut altceva în minte. Să fiți încredințați că Dumnezeu din zece miliarde, dacă am fi fost, nu greșea niciunul. El nu are rebuturi, El nu face erori ca noi. Spune biblia că nici în îngeri Lui nu se încrede El (Iov 4,18), însă El nu face eroare. Ești unic. Nu ai ce au alții, dar ai ce ai tu. Oamenii sunt bucuroși să vadă ceva diferit, unic, deosebit. Fascinația muzicii este că putem creea o infinitate de melodii cu doar opt note. Așa este și cu noi. Dacă toate melodiile ar fi la fel, unde ar fi frumusețea.

Când eşti mulţumit să fii pur şi simplu tu însuţi şi să nu te compari cu ceilalţi, toţi te vor respecta. – Lao Tse

Pune în mâna lui Dumnezeu ceea ce ți-a dat El și toți vor vedea înaintearea ta. Trebuie să te descoperi pe tine, să te accepți și să te pui în mâna lui Dumnezeu, să te armonizezi cu El, cu voia lui expresă descoperită în Cuvânt. Atunci vei fi împlinit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s