Moartea celor 147 de mucenici africani

Prigoana și mai ales martirajul a făcut întotdeauna bine credinței creștine, a fost sămânță pentru generațiile următoare, pentru că dovedește veridicitatea creștinismului, autenticitatea, invincibilitatea și superioritatea lui. Creștinii nu sunt chemați să riposteze decât prin mărturisirea adevărului și credinței, precum martirul Ștefan, dar aceste evenimente pun în evidență ipocrizia lumii, lașitatea politicienilor, meschinăria celor care spun că de fapt teroriștii cei răi… Adevărul vorbește așa de tare că abia mai auzim și citim ce se spune.

,,Ca pe niște miei duși la tăiere …“ și ,,ca pe niște miei în mijlocul lupilor“

Nu, de data aceasta șefii statelor nu se vor mai îngrămădi la o ipocrită poză de solidaritate simbol. Au făcut-o pentru câțiva caricaturiști nerușinați. De data aceasta nu se vor mai face semne pe care să fie scris solidar ,,Je suis Chretienne aussi“ … Africa este neagră. Africa este departe. Africa nu e ,,a noastră“.

În Kenia, 147 de studenți creștini africani au fost identificați, separați și sacrificați tot așa cum erau puși deoparte miei din turmele care veneau de Paște aproape de casele copilăriei noastre românești.

Teroriștii, aceste ramuri sălbăticite din arborele genealogic spiritual al lui Avraam,

Vezi articolul original 450 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s