Lucruri esențiale în rugăciune

„Tată, Îţi mulţămesc că M’ai ascultat. Ştiam că totdeauna Mă asculţi” Ioan 11,41-42
Când ne rugăm trebuie să spunem acest lucru. Noi fiind învolburați de probleme și griji, nu mai vedem caracterul lui Dumnezeu care totdeauna ascultă și împlinește. Dacă nu credem lucrul acesta problema este la noi.
Uneori ne rugăm și se întâmplă opusul. Asta înseamnă că Dumnezeu a început să lucreze la persoana respectivă. Când vrei să scoți un dinte care te doare, întâi trebuie să rabzi încă o durere, injecția, apoi vine eliberarea.
Alte ori când ne rugăm nu se întâmplă nimic, înseamnă că trebuie să așteptăm, nu a venit ceasul, nu este timpul, dar rugăciunea trebuie continuată, Dumnezeu lucrează.
Când Dumnezeu face altceva decât ne rugăm noi, înseamnă că așa este mai bine. Încetează să mai contrazici pe Dumnezeu. Cunoaște mai bine cum stă lucrurile, doar El le-a făcut pe toate.
În rugăciune este toată puterea noastră, acolo câștigăm bătălii, și acolo pierdem bătălii. Acolo ne depășim pe noi înșine. Ne pierdem curajul uneori în viață, respectul de noi înșine și de ceea ce ne-a dat Dumnezeu, datorită loviturilor și luptelor de tot felul. În rugăciune aceste lucruri se recapătă, nu sunt pierdute pentru totdeauna.
Trebuie să ne rugăm când avem mai multă treabă, mai mult de lucru, probleme mari și grele de rezolvat, să ne luăm mai multe ore de rugăciune în zilele acestea.
„Tată, Îţi mulţămesc că M’ai ascultat. Ştiam că totdeauna Mă asculţi” Ioan 11,41-41
Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s