Cum asteptam fagaduinta Tatalui?

image

Intr-un  cadru al rugaciunii – Duhul Sfant este o persoana divina, nu o putere, El trebuie asteptat cum se cuvine, cu smerenie, cu rugaciune, cu inchinare. El nu umple sufletele reci cu privire la El. Avem nevoie de focul sfant al ravnei pentru Dumnezeu, asa erau apostolii in ziua cincizecimii.
Intr-un cadru al sfinteniei – Duhul Sfant nu poate umple decat un suflet curatit de Hristos. El prin excelenta este sfant si asa trebuie sa fim si noi in asteptarea Lui. Simtim ca nu suntem asa, dar Domnul si Mantuitorul nostru ne invredniceste prin jertfa Sa, daca venim sa ne marturisim cu toata curatia si seriozitatea.
Intr-un cadru al credintei – Duhul Sfant nu se obtine prin fapte, nimic nu ne indreptateste indeajuns in fata Lui, ci trebuie sa venim inaintea lui Dumnezeu prin credinta. Noi suntem umpluti datorita jertfei lui Hristos care ne indreptateste sa fim umpluti. La zece zile dupa inaltarea Domnului, Duhul Sfant a fost revarsat peste biserica. Este nevoie de toata predarea, dar prin credinta in Domnul Isus suntem umpluti cu Duhul lui Dumnezeu.
Sa fim plini de Duh!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s