Tu pentru cine lucrezi?

”Orice faceţi să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni,”  (Coloseni 3:23)

Majoritatea oamenilor sunt descurajați datorită răsplăririlor. Au făcut mai mult și au fost răsplățiți mai puțin, sau au făcut bine, și cei răi au fost răsplătiți. La ce să mai fac bine? Și în felul acesta se opresc, dau înapoi.

Domnul Isus a făcut binele în mod perfect. Noi niciodată nu vom înțelege asta, și nici ce a simțit El când a fost trădat și omorât. Dacă așa stau lucrurile, pentru ce să mai faci binele? Pentru Dumnezu! De aceea „prin credință va trăi cel neprihănit”. Pentru că dacă nu crezi, nu vei putea continua. Există, sunt încredințat, și un timp al răsplății pe pământul celor vii, cum a fost: Iosif, Daniel, David etc.

Continuă să faci binele pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău. Nimic nu se pierde, ci totul se adună. Dacă un timp nu ești răsplătit, si alt timp ești răsplătit, dar pe invers, Isus spune: ”ferice de tine, pentru că îți vei lua răsplata de la Tatăl!” Domnul chiar ne îndeamnă dacă dăm o masă, să nu chemăm pe cei ce pot să ne întoarcă fapta. Adică încercă să faci lucruri pentru Dumnezeu, și răsplata să ți-o iei numai de la El.

Nu mai fi descurajat privind la oameni! Înțelege că cei bolnavi au neovie de doctori! Dacă zici că te lupți în zadar, să știi că te raportezi greşit. Nu oamenii sunt adevărații evaluatori, ci Dumnezeu! Fii încrezător în El, lucrează după Cuvânt și El te va răsplăti la timpul Lui.

Amin!

Un gând despre „Tu pentru cine lucrezi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s